У неділю, 14 серпня, відбудеться благодійний волейбольний турнір. Місце проведення: школа №27, що на вулиці Іларіона Свєнціцького 15.

Взяти участь можуть команди по 6 людей і також 2 запасних гравці за бажанням. Благодійний внесок від команди – від 2000 грн.

Ваша командна гра допоможе закрити необхідний збір для військових, а переможці отримають призи. Організовують такий турнір Львівський обласний молодіжний центр та обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

«З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, волонтери нашого обласного молодіжного центру збирають кошти на допомогу Збройним Силам України. Ми вже сумарно зібрали понад 700 тисяч гривень. Закупили дрони, машини, тепловізори, амуніцію та спорядження військовим. Зараз маємо декілька запитів, які потрібно якнайшвидше закрити. Наша мета - зібрати 200 000 грн. Залежно, від суми, яку вдасться зібрати під час турніру, ми купимо або прилад нічного бачення, або дрон, або спорядження одному із підрозділів ССО», – зазначає керівник Львівського обласного молодіжного центру Іван Сапса.

Для того, щоб зареєструвати свою команду, необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням.

До співпраці запрошують і соціально відповідальних підприємців. Якщо ви власник бізнесу та хоче допомогти, звертайтесь на пошту Львівського обласного молодіжного центру: lomc2001@gmail.com