Правоохоронці закликають усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Бережіть своє здоров’я та життя!

Так, від 1 січня на автошляхах Львова та області  зареєстровано 2561 дорожньо-транспортну пригоду, 402 з них – з потерпілими. Внаслідок ДТП від початку року загинули 79 осіб, травмовані – 540.

З усієї кількості ДТП 67 відбулися за участю дітей, 58 з яких -  з потерпілими. На жаль, 3 дитини загинули, а 71 дитина отримала травми різної важкості.

Поліцейські нагадують водіям: будьте уважні та обережні під час руху, не перевищуйте дозволеної швидкості. А також закликають батьків: нагадайте дітям правила безпеки дорожнього руху – зокрема, дорогу слід переходити лише пішохідними переходами, а не перебігати її у невстановлених місцях, у темну пору доби слід мати на одязі світлоповертальні елементи.

 © Головне управління Національної поліції у Львівській області: https://lv.npu.gov.ua/news/482005-Informacziya/vid-pochatku-roku-na-avtodorogax-lvivshhini-stalisya-ponad-2-5-tisyachi-dtp-z-nix-67-za-uchastyu-ditej/