Київстар разом з платформою онлайн-телебачення Київстар ТБ надає можливість прослуховування казок через IVR. Послуга доступна всім абонентам Київстар, вартість дзвінків не тарифікується.

Щоб прослухати казку, потрібно зателефонувати на короткий номер 222*22. Абоненту буде запропоновано 3 категорії казок: побутові, повчальні та казки про тварин. Після обрання категорії, маленькому абоненту буде включена рандомна казка. 

Наразі, серед побутових казок до прослуховування доступні: "Заяче сало", "Золотий черевичок", "Біла ружа", "Івасик Телесик", "Золотий птах", "Казка про горошинку". Серед повчальних: "Язиката хвеська", "Багач ненажера", "Трапила коса на камінь", "Котигорошко", "Василько і золоті гори". В категорії про тварин: "Коза-дереза", "Лисичка і журавель", "Пан Коцький", "Цап та баран". Каталог казок буде регулярно поповнюватись.

Yes

Ми реалізувати цю активність, для того щоб кожна дитина мала змогу відчути себе в безпеці, навіть під час тяжких хвилин перебування в бомбосховищах чи під час евакуації, адже для того, щоб прослухати казку не потрібно мати доступ до інтернету. Достатньо лише зателефонувати на короткий номер, - прокоментувати в Київстар.

Якщо ж у батьків є доступ до інтернету, то нагадуємо про можливості, які надає Київстар ТБ. Абонент будь-якого оператора, який зареєстрований на платформі має безоплатний доступ до всього дитячого контенту. А це навчальні матеріали від Всеукраїнської школи онлайн, дитячі телеканали, мультфільми та понад 400 аудіоказок (розділ "Мультфільми", категорія "Чарівний світ аудіоказок").

Завантажити додаток можна в App Store та Play Market.