Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій від початку повномаштабного вторгнення переформатував свою роботу як пункт збору допомоги для захисників України (вул. Пекарська, 41).

Цю допомогу, як правило, надають львівським бойовим бригадам: 24 окремій механізованій бригаді імені Короля Данила та 80 окремій десантно-штурмовій бригаді, а також ТрО та містам і селам, які страждають від бомбардувань.

Варто відзначити, що Центр займається не лише збором продуктів харчування та побутових речей, але й активно працює над закупівлею техніки, екіпіруванням та озброєнням для військових частин, особовий склад яких зараз відбиває атаку окупантів.

«За час, що минув, ми зібрали та відправили близько 50 тонн гуманітарного вантажу. Для того, щоб ми і надалі могли підтримувати наших мужніх Захисників, закликаємо мешканців Львова та усіх небайдужих допомагати та приносити у пункт збору допомоги (вул. Пекарська, 41) продукти довготривалого терміну зберігання, консерви, солодощі та речі побутового вжитку», - повідомляють у Центрі.

Щодо актуальних потреб для наших бійців можна уточнити за номером телефону: 067 962 83 25.