У Винниках відбувся Благодійний ярмарок для підтримки Збройних Сил України - «Фестиваль козацтва під Покровом Пресвятої Богородиці».

Для жителів та гостей свята діяли різноманітні локації, де можна було гарно, сімейно та по-родинному провести час. А фотозони просто зачаровували своєю оригінальністю та різнобарв’ям.

Святковий концерт з найкращими місцевими виконавцями, спортивні активності для всієї родини, включаючи змагання та розваги, патріотичний аква-грим, аукціон від ЗСУ для ЗСУ, продаж квітів та квіткових композицій, частування українськими стравами, які продемонстрували гостям справжню культуру та смаки нашої країни, показ вишиванок - як можливість виразити свою національну гордість та підтримку.  І це ще не весь перелік атракцій, якими змогли насолодитись гості свята.

«Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Добрі справи не залишаються непоміченими. Адже благодійність – це свято, де є бажання поділитися добром, можливість зробити хорошу справу, а в даному випадку – підтримати Збройні Сили України. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаю всім миру та Перемоги!», - зазначив заступник начальника Львівської військової адміністрації Іван Собко.