Андрій Садовий взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України. Під час обговорення він порушив питання щодо розвитку території колишнього автобусного заводу, чиї будівлі перебувають у власності громадянина рф. Йдеться про будівництво комунального індустріального парку та облаштування привабливої для інвесторів локації.

«Ми хочемо облаштувати великий комунальний індустріальний парк на території колишнього автобусного заводу. На початку 90-х цей завод продали росіянам, а вони його розграбували. На сьогодні територія – міська, але кінцевим бенефіціаром будівель на ній є росіянин. Ми не можемо цей вузол розв’язати. Голова ЛОДА максимально включився, але тут потрібна підтримка Мін’юсту чи, можливо, СБУ. Це був би кейс для всієї України, бо це флагман машинобудування. Також це прекрасна локація для інвесторів, наприклад, для виготовлення електродвигунів», – заявив мер Львова.

До слова, під час конгресу мер також порушив питання державної підтримки будівництва постійного житла для вимушено переміщених українців, які матимуть намір залишитись у Львові й надалі.