Дорожники облаштували фрагмент цієї дороги абсолютно новим покриттям, що пришвидшить проїзд на цьому відрізку.

На сьогодні влаштували асфальтне покриття від траси Львів-Ужгород до с. Мшанець протяжністю 10.1 км, з них 3,6 у верхньому шарі, провели ремонт трьох мостів та влаштували тротуари в с. Головецько. Також окрім цієї дороги ремонтують дорогу Стрілки - Новий Кропивник. У межах ремонту зробили 13 кілометрів нового покриття між селами Стрілки та Жданівці. Ремонт на цих двох ділянках розпочався торік.

На ці заходи, з державного дорожнього фонду, протягом двох років витратили понад 100 млн гривень. Дорогу, яка веде до майбутнього пункту пропуску, відремонтували завдяки Програмі Президента "Велике будівництво".

"Дрогобицький та Самбірський райони славляться відомими туристичними локаціями, архітектурними пам’ятками і, безумовно, ваблять туристів. Переконаний, після ремонту цієї дороги їх кількість значно зросте!", - зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Опісля закінчення усіх ремонтних робіт місцеві мешканці зможуть з комфортом пересуватися, а туристи - з легкістю добиратися до місцевих культурних локацій.

Нагадаємо, що на початку дороги Мшанець-Стрілки в с.Стрілки, активно тривають роботи на будівництві нового мосту. Зокрема, сьогодні вже облаштували балки прогонової будови.