Красива, пухнаста і ошатна ялинка є обов'язковим атрибутом новорічного свята. Щоб кожен рік не думати про те, де і як її придбати, рекомендується купити штучні ялинку , яка відрізняється екологічністю, різноманітним асортиментом і розмірами, а також зовнішнім виглядом. Компанія «Sigagroup» реалізує продукцію високої якості за прийнятними і доступними цінами, пропонуючи співпрацю приватним підприємцям, торговельним мережам, оптовикам і дропшіпперам.

Критерії вибору штучної ялинки

Завод з виготовлення штучних ялинок, вінків і гірлянд пропонує великий каталог продукції на різний смак, критерії, пріоритети і ціни. При виборі виробів рекомендується використовувати пошуковий фільтр, вказуючи такі параметри, як ціновий критерій, діаметр і висота ялинки, а також її вага. Виробник пропонує президентську снігову конусну ялинку і віденську, ковалевську, буковельську і альпійську. Крім того, ялинки можуть бути білими, блакитними, зеленими і засніженими. Можна замовити сосну «Мікс», «Розпушену», ялинку «Лісову» або «Карпатську».

Перевага ялинок зі штучного матеріалу

Завдяки величезному асортименту, можна вибрати новорічну зелену красуню під будь-який інтер'єр. Компанія Sigagroup володіє власним інноваційним виробництвом, розробляє і реалізує штучні ялинки без будь-яких запахів, що мають виразні і красиві голки, які ніколи не опадуть. Ялинка від бренду «Sigagroup» відрізняється довговічністю, зносостійкістю, екологічністю і практичністю. Вона не втрачає своє первісне забарвлення протягом тривалого періоду експлуатації, зберігає пишність, привабливість і презентабельний зовнішній вигляд.

Екологічність і висока якість продукції

Компанія виробляє ялинки, використовуючи техніку лиття, а також полівінілхлорид. Продукція виробляється тільки з первинної сировини - медичного пластику, який не викликає ніяких алергічних реакцій, абсолютно нешкідливий для дітей, не має неприємних запахів і є гарантією довговічності. Завдяки інноваційним і якісним матеріалам, штучні ялинки від компанії «Sigagroup» має натуральний вигляд. Компанія дорожить власною репутацією і постійно вдосконалює виробництво, впроваджуючи інноваційні технології. Щоб переконатися в цьому, можна записатися на екскурсію по заводу, заповнивши онлайн-анкету та приїхати на виробництво, щоб переконатися в якості реалізуємої продукції.