Незважаючи на різномаїття сучасних інноваційних матеріалів, бруківка залишається найбільш популярнішим видом улаштування доріг та тротуарів. Скориставшись інтернет-ресурсом https://garantspecbud.com.ua/, ви маєте можливість замовити весь комплекс підготовчих робіт, а також планування та укладання бруківки різної складності. Компанія «Гарнатспецбуд ЛТД» співпрацює із всіма зацікавленими підприємствами та заказчиками та приймає замовлення від любих приватних підприємств та державних структур.

Як підготовити основу для бруківки

Робітники компанії мають багаторічний практичний досвід та являються справжніми майстрами у цій сфері. Достатньо залишити онлайн заявку та отримати зворотній зв'язок з менеджером компанії, який підбере для вас найкращу і вигіднішу пропозицію. Треба знати, що бруківка буде презентабельно виглядати, якщо достатньо ретельно провести планування території. Треба якісно підготувати відповідну площадку, вирівняти її та зняти родючий грунт, який знаходиться у верхній площині. На другому етапі готується основа під бруківку, яка повинна бути надійною та достатньо твердою. Для цього рекомендується вибирати мілкофракційний щебінь, який треба гарно утрамбувати та вирівняти.

Особливості установки поребриків

Одним з важливих етапів являється встановлення бордюрів чи поребриків, які також потребують ретельного планування. Бордюри - це важливий елемент, який свідчить про завершення фінальної роботи. Вони додають презентабельності та цілісності конкретному участку. При укладанні бруківки треба враховувати призначення площадки та ступінь навантаження на різні участки дороги. Елементи мощення повинні щільно прилягати один до одного для того, щоб поверхня була максимально стабільною та мінімізувала шум від коліс транспортних засобів.

Умови для довготравалої єксплуатації

Фінальним етапом укладання бруківки являється засипка швів між всіма елементами площадки. Рекомендується використовувати дрібний пісок, який повинен бути сухим, щоб заповнити всі пустоти. Для забезпечення довготривалості експлуатації бруківки не рекомендується застосовувати такі інструменти, як лом та інші механічні прилади. Також не можна приміняти хімічні сполуки різноманітні агресивні речовини: масло, кислоту, бетон та різноманітні клейові суміші.