Сьогодення наповнене змінами та нововведеннями у всіх сферах життя. Реформа в галузі освіти також не стоїть на місті, вдосконалюється, охоплює нові заклади, створює нові програми та впевнено крокує вперед до нових звершень.

Неможливо збудувати щось сучасне та міцне, використовуючи застарілі технології чи знання. Досвід, звісно, знадобиться, але використовувати його треба у сьогоденні.

Сьогодні школи та садочки ретельно слідкують за тим, що може запропонувати ринок, щоб покращити та урізноманітнити навчальний процес.

Інтернет-магазин STENDALL.COM пропонує магнітні стенди для дитячого садка та школи тому що вони:

  1. Зручні для малюків.

  2. Безпечні для здоров"я.

  3. Гарні та привабливі.

  4. Легкі у використанні.

  5. Мають демократичну вартість.

  6. Підходять як для навчання, так і для розваг.

Сучасна поліграфія може забезпечити різний дизайн чи вирізати будь-яку форму стенда, враховуючи побажання клієнта. Якщо вам потрібна оперативна зміна інформації та ви бажаєте максимально залучити дітей до навчання, магнітний стенд – це єдиний правильний вихід. Їхня мобільність та функціональність дозволяє застосовувати такі товари в різних ситуаціях:

  1. Для навчання, як інформаційну дошку, як календар для заміток, як розклад уроків чи занять, для оголошень.

  2. Для розважальних цілей – як альтернативу різним розвивальним іграм, як дошку для розміщення малюнків чи аплікації, чи як альбом з фотографіями з нещодавнього цікавого заходу.

Що таке магнітні стенди?

Це м"яке полімерне залізо (гнучкий еластичний матеріал, який виготовляють з залізного порошку), його легко скручувати та кріпити на стіну, тому що він має клейку основу. Цей стенд за характеристикам нагадує поверхню холодильника, до якої без проблем кріпляться магніти. Зображення друкується на плівці самок лейці, котру накатують на полімерне залізо.

Такий стенд потрібно періодично протирати сухою ганчіркою, що є досить зручним.

Спеціалісти STENDALL.COM виготовляють магнітні стенди для школи, вони стримані в оформленні, інколи мають більші розміри та якісь індивідуальні елементи, котрі клієнт бажає внести в новостворений макет (конкретні написи, емблема класу чи девіз школи тощо). Якщо потрібен звичайний пластиковий стенд з магнітною частиною для розширення функціоналу – це також не проблема. Створюється комбінований стенд на вимогу, який потім протягом тривалого часу допомагає педагогам та радує дітей.

Звертайтесь до менеджерів, робіть замовлення та радійте новим покупкам в Інтернет-магазині STENDALL.COM