Источник фото: m.ru.dhgate.com

У дитячій моді сорочки завжди посідали особливе місце. Актуальні вони і цьогоріч, як для хлопчиків, так і для дівчаток. Адже у дитячій моді уже кілька років спостерігається цікава тенденція до наслідування дорослої моди. Дівчинка – це, передусім, леді, а хлопчик – юний джентльмен. У той же час, образ малюка не позбавлений рис дитячої мрійності й казковості.

Саме тому дитячі сорочки і блузки стали більш актуальні для весни й літа, – вони елегантні, вишукані, роблять образ більш класичним і романтичним, додають йому трохи дорослості, у той же час, зберігають мрійну дитячість.

Сорочки для хлопчиків 2019: найактуальніші тренди

У кожного джентльмена, навіть іще зовсім юного, в гардеробі має бути кілька сорочок. А оскільки сорочка в цьому році більш актуальна, ніж вільна футболка, то радимо сміливо надавати перевагу першій.

Крій і фасони

Источник фото: ru.aliexpress.com

Крій сорочки лишається традиційним. Адже це один із найконсервативніших предметів одягу.

На літо найбільш актуальними будуть моделі з коротким рукавчиком, аби дитина почувалася комфортно у теплу і спекотну погоду.

А дитячі сорочки з довгим рукавом актуальні незалежно від сезону, адже їх можна вдягнути і в не спекотну літню пору, і восени, під піджак чи жилет, і взимку, під теплий светрик чи кардиган.

Кольори і принти

А от кольори і стильні принти приносять щось свіже у моду. Найбільш трендові у цьому сезоні:

  • сорочечки у яскраву клітинку, як наближені до класики, так і зовсім вільні й казуальні;
  • сорочки, тканина яких імітує джинсову. А ще ліпше – потерту джинсову;
  • надзвичайно актуальні зараз такі кольори: карамельний, смарагдовий, синій, оливковий, бежевий, чорний;
  • також дуже стильно дивляться пастельні відтінки, вони більш лаконічно й легко вписуються майже в будь-який образ;
  • цікавий принт із дрібними написами, неординарні аплікації, логотипи з брендами теж у тренді.

Сорочки і блузки для дівчаток 2019

Дівчатка більш ретельно й прискіпливо ставляться до свого вигляду ще з зовсім юного віку. Мода на блузки для дівчаток передбачає мінімум обмежень, а тому навіть найприскіпливіша модниця собі щось вподобає.

Фасони, кольори, декор

Источник фото: www.pinterest.com

Скоро літо, а тому блузки простого і прямого крою без рукавів – найгарячіший тренд прийдешнього літа. У них легко і комфортно, а простота крою аж ніяк не заважає такій блузці підкреслити елегантність юної леді. Такі фасони часом мають навіть дуже ефектний вигляд, за рахунок ніжного кольору, цікавого принту, аплікації чи навіть вишивки.

Також досить актуальна асиметрія. Блузка з трохи спущеним плечем, а також нестандартні волани додадуть образу легкості й цікавості.

Світлі, пастельні або насичені, але приглушені кольори додадуть образу жіночності й витонченості.