Красиві доглянуті руки - це перш за все, ефектний якісний манікюр. Кожна представниця «ніжної» частини людства прагне естетичної досконалості, в тому числі на кінчиках своїх пальців. Оскільки звичайне покриття нігтів вже давно втратило свою актуальність, бо має особливість «підводити» в найвідповідальніший момент, на арену у сфері нейл-арту вийшов гель-лак - більш практичний та надійний серед своїх попередників.

Лаки від AN-VI Professional, французького походження, в повному спектрі представлені на офіційному сайті компанії. Скориставшись посиланням: https://www.anvi-professional.com/, можна вибрати й придбати потрібні відтінки, а також додаткові матеріали для професійного манікюру.

Переважні особливості брендових засобів

Для майстрів, які працюють в косметологічної індустрії, а також для використання в домашніх умовах, AN-VI Professional випускає широкий спектр засобів. Гель-лаки в цьому списку займають перші позиції.

Вся колекція продуктів для нігтьової естетики розроблена з використанням високоякісної сировини, а виготовлена - за допомогою інноваційних технологій. Цей тандем в результаті дозволив отримати принципово нову продукцію: в широкому колірному спектрі (щодо лаків – бо їх понад 155 відтінків), високої якості, просту в застосуванні, безпечну щодо здоров'я людини.

Палітра брендових лаків містить в собі глибокі, насичені, нюдові, шіммерні кольори. Верхнє й базове покриття виготовляються на каучуковій основі. Всі засоби мають м’яку консистенцією, що дозволяє наносити не більше двох шарів на нігтьову пластину. Довгостроковість манікюру від цього не знижується, а зовні лак виглядає дуже естетично, витончено, вишукано. Для повної полімеризації досить 30 секунд в професійній УФ-лампі.

Щоб жіночі руки завжди виглядали красиво, акуратно, фахівці AN-VI Professional розробили лінійку лікувальних нейл-засобів. Вони дозволяють доглядати за нігтями, кутікулами в домашніх умовах, бо дуже прості в застосуванні, сприятливо впливають на шкіру й дають швидкий бажаний ефект.

Де і як зробити замовлення?

Придбати професійні брендові засоби для нейл-дизайну можна двома способами: в магазині у Львові, який знаходиться на площі Соборній або онлайн, на офіційному сайті компанії. Другий спосіб підходить для всіх бажаючих, оскільки продукція відправляється в будь-який куточок України. Доставка здійснюється вітчизняними поштовими логістами-перевізниками, а оплата зручним для клієнта методом.

Для оформлення покупки онлайн необхідно пройти реєстрацію на сайті, тобто стати партнером компанії, заповнивши запропоновану електронну форму-анкету. У ній важливо вказати не тільки свої контактні дані, але й вид діяльності.

З продукцією від AN-VI Professional кожен зможе створювати справжні нейл-шедеври, втілювати свої мрії в реальність. Будь-який засіб стане відмінним помічником як для досвідченого професіонала, так і для початківця за професією майстра манікюру.