Миючи машину вручну, ви можете переконатися, що кожна частина кузова належним чином очищена й висушена. Та цей процес може зайняти багато часу, особливо для автомобілів більшого розміру. У Львові мийка самообслуговування дозволяє водію швидко й легко очистити машину без особливих зусиль. Також можна поприбирати в салоні пилососом і очистити килимки.

Безконтактне й контактне миття: особливості

  • Зараз на багатьох станціях автоматичної мийки передбачене безщіткове миття. При ньому фізичний контакт із автомобілем не здійснюється щітками чи тканинами. Воно запобігає появі подряпин, хоча й часом очищує не дуже ретельно. Та у Львові створили всі умови для того, щоб ви могли швидко, недорого та ефективно очистити машину. Завітайте у зручну локацію від Файна Мийка – автомийка самообслуговування, яка працює цілодобово. Безщіткові розпилювачі також можуть легко розпорошуватися під автомобілем, прибираючи з-під нього бруд.

  • Мийки з великими щітками очищують автомобіль більш ретельно. Водночас вони можуть спричинити подряпини (від незначних до помірних) і навіть зірвати антену. Тож варто зняти її, перш ніж заїхати на автомийку.

Які плюси й мінуси автомийки

До переваг такого виду мийки автомобіля можна віднести:

  • економію часу;

  • відсутність фізичних зусиль;

  • доволі ретельне прибирання.

Однак недоліки включають:

  • ризик пошкодження машини (але цього немає при безконтактному способі);

  • неможливість приділити пильну увагу проблемним місцям.

Що варто врахувати?

Оскільки автоматична мийка автомобіля здатна викликати дефекти або подряпини, деякі тепер мають можливість нанести віск. Якщо нанести шар воску, потім автомобіль блищатиме й буде захищеним від агресивного впливу зовні. Це швидкий і простий спосіб виконувати нудну роботу, хоча результати цієї функції будуть відрізнятися.

Деякі автоматичні мийки виконують належну роботу, а інші – не надто ефективні. То щоб досягти найкращих результатів воскової обробки варто виконувати роботу вручну, особливо на автомобілях високого класу.

Певні станції намагаються зменшити чи усунути подряпини та плями ручною сушкою автомобілів. Під час цього процесу варто використовувати тканини з мікрофібри. Часом застосовуються спеціальні осушувачі повітря. І хоча це повністю усуває можливість подряпин, такий спосіб сушіння може іноді залишають залишки (і коли вони висихають, викликають плями).

Очищуйте поверхню та салон автомобіля у Львові: «Файна мийка» має багато локацій – і скрізь подбали про те, щоб процес був зручним, легким і ретельним. Там цілком доступні ціни, а завдяки спеціальним акціям вдасться ще більше заощадити. Дізнайтеся більше про послуги та вигідні пропозиції на сайті компанії.