Ефірна олія отримала свою назву на честь італійської правительки – принцеси Анни-Марії Неролі. Коронована особа була вірною прихильницею квітів, які з’являлись на апельсиновому дереві. Вона регулярно додавала есенцію у парфуми. Це вносило особливу родзинку у парфумований засіб.

Джерелом олії виступає помаранчеве дерево бігардія, яке відноситься до сімейства Рутових. Це насправді цінний продукт, витягнутий з квіткових пелюсток. У природі дерево росте на сонячних схилах Південної Європи (Італії та Франції), а також на американському континенті. Активно займаються культивацією в Тунісі, Марокко, Алжирі та Ізраїлі.

Придбати есенцію ви зможете в інтернет-магазині «Зульфія». В асортименті представлена запашна олія неролі, яка має привабливу ціну. Якість продукту гарантована, що дозволяє на високому рівні виконувати поставлені цілі.

Характерні особливості

Аромат Neroli терпкий, сухий, з легким вкрапленням гірких ноток. Має подвійну структуру – спекотний і прохолодний тони в основі. Верхні ноти деревні, після них відчувається соняшник. Неролі об’єктивно вважається одним з найкращих вечірніх ароматів.

Властивості олії при додаванні до косметичного засобу дуже відрізняються. Ключова роль – це внесення до продукції неймовірного приємного аромату. Тому недивно, що Neroli входить до складу культових парфумів «Шанель №5». Однак неролі є не тільки цінною аромаолією, яка має вишуканий гіркуватий квітковий аромат і цікаву історію, а й корисним косметичним інгредієнтом. Олія відповідає будь-якому типу шкіри, а особливо корисно впливає на вікову і суху.

Сфери використання

Неролі – це важливий компонент для багатьох типів косметичної продукції. Використовується олія в такій косметиці:

  1. Регенеруючій. Впливає на відновлення кровообігу в клітинах тканин, тому сприяє свіжому вигляду.
  2. Антистресовій. Усуваються запалення і почервоніння, знімаються набряклості. Вважається антидепресантом.
  3. Антивіковій. Є найпотужнішим омолоджувальним продуктом, який впливає на розгладження зморшок, їх підтягування і живлення.
  4. Стимулюючій. Використовується для підживлення шкіри, а також регенерації клітин.
  5. Очисній. Це природний антисептик. Він легко усуває недоліки шкіри: різного роду висипання, купероз, екземи. Паралельно з цим може зміцнювати волосся, позбавляти шкіру голови лупи і себореї.

Використовують олію неролі при створенні натуральної косметики в першу чергу ті, хто люблять бути яскравими. Сильний характер речовини залишає неперевершене враження, яке ви будете відчувати легким шлейфом протягом тривалого часу.