Перед кожними батьками одного дня постає питання: на які секції та гуртки записати дитину? Сьогодні доступний такий вибір різноманітних пропозицій, що очі розбігаються. Тому краще вибрати кілька надійних, перевірених часом варіантів, а “експериментальні” додавати поступово. Одним із найкорисніших занять для дитячого організму є плавання, яке, крім того, неодмінно зацікавить і навіть дисциплінує малечу. Обирайте плавання для дітей Львів та переконайтеся, що зробили своїй дитині неоціненний подарунок.

Чим корисне плавання для дітей

Найкраще починати знайомство з плаванням у професійному дитячому басейні, який із першого погляду сподобається і вам, і дитині. Саме такий басейн в оздоровчому комплексі "Три стихії". Дитині тут буде не лише корисно, а й приємно та цікаво проводити час. Хоч користь, безумовно, таки на першому місці. Отже, плавання має такі переваги для дітей:

  • впливає на роботу серця та кровообігу;

  • загартовує та сприяє вивільненню ендорфінів, які допомагають боротися з болем і стресом та роблять нас щасливими;

  • зміцнює м’язи та суглоби;

  • тренує дихання та розвиває легені;

  • допомагає спалювати більше калорій, підтримуючи дитину у здоровій вазі або сприяючи втраті зайвих кілограмів для поліпшення здоров’я.

Крім того, плавання розвиває дітей не лише фізично, а й ментально. Вчені довели, що затримування дихання позитивно впливає на розумові здібності, оскільки періодична нестача кисню стимулює роботу мозку.

Маючи добрі навички з плавання, дитина потім зможе займатися й іншими суміжними видами спорту, скажімо серфінгом, водним поло, дайвінгом.

Плавання ще й дуже економічно вигідне заняття, адже не потребує жодного спеціального спорядження, крім плавок або купальника і шапочки. До того ж у дорослому віці навички гри у сквош чи гри на сопілці не обов’язково згодяться, натомість вміння плавати може врятувати життя.

Послуги та умови в дитячому басейні

У “Трьох стихіях” доступні кілька видів абонементів та груп занять із різним спектром послуг та ціновим діапазоном. Ви можете обрати групи:

  • Basic

  • Basic+

  • Premium

  • Split 6

  • Vip

  • Золоті рибки

Можна займатися й індивідуально, й у групах, за вашим бажанням. Тривалість заняття можна регулювати, але найоптимальніший час 40 хвилин тричі на тиждень.

Глибина басейнів оптимальна для дітей молодшого шкільного віку, а для занять із немовлятами є окремий басейн. Температура води — 27 С.

Ваша дитина завжди буде під наглядом професійних інструкторів, які в усьому допоможуть та підкажуть. А батьки, поки діти плавають, можуть спостерігати за ними, вмостившись на зручному дивані, або мати заняття в цей самий час у дорослому басейні.

Висловіть любов до своєї дитини, записавши її в басейн в оздоровчому центрі “Три стихії”.