Тенденція до розумного споживання поступово позначається на усіх сферах життя, в тому числі на моді та шопінгу. Все більше дизайнерів пропонують не викидати старі чи пошкоджені речі, а трансформувати їх у щось нове та стильне. Ремонт одягу дозволяє оновити гардероб, не залишаючи в магазинах та бутиках весь родинний бюджет. Проте тенденцію до відновлення речей підхоплюють також люди з високими статками.

Відновити ваші улюблені речі, надати їм сучасного вигляду зможуть майстри ательє Вознесенської. Спеціалісти швидко та якісно усунуть пошкодження або виконають повну реставрацію предметів гардеробу.

Особливості та види ремонту одягу

Професійні кравці реінкарнують ваші улюблені речі, що втратили свою привабливість чи давно вийшли з моди. Відновленню підлягає одяг з будь-яких матеріалів. Спеціалісти Дому моди Вознесенської працюють з трикотажем, хутром, замшею, штучною і натуральною шкірою.

Умовно ремонт одягу поділяють на дрібний, середній і значний. У першому випадку необхідні незначні операції без зміни крою речі. Середній та значний ремонт передбачають часткову або повну зміну фасону одягу, розміру, форми окремих деталей.

Досвідчені кравці ательє акуратно і швидко виконають такі операції з відновлення одягу:

  • замінять блискавку, гачки, ґудзики;
  • вкоротять рукава, низ;
  • зменшать об’єм талії на штанах, джинсах, спідниці;
  • замаскують потерті місця;
  • замінять підкладку на куртках, шубах, піджаках; вкоротять чи подовжать сукню;
  • виконають реставрацію та оновлення хутряних виробів (в тому числі пофарбують);
  • модифікують крій виробу згідно з побажаннями клієнта.

При необхідності змінити фасон виробу знадобиться консультація з дизайнером та кравцем. Спеціалісти допоможуть підібрати крій, щоб оновлена річ виглядала стильно та оригінально.

Способи реставрації одягу

Yes

Для відновлення пошкоджених речей спеціалісти ательє Вознесенської використовують різні методики: художнє штопання, плетіння, штукування, вставку заплат тощо.

Наприклад, реставрація заплатами необхідна у разі порушення цілісності або значної зношеності матеріалу. Виконати потрібні операції кравці можуть за допомогою ручного або машинного зшивання, склеювання деталей.

Оптимальний спосіб ремонту одягу залежить від поточного стану виробу та особливостей матеріалу. Так, для шовкових, бавовняних та шерстяних речей доцільно використовувати машинне зшивання. Більш делікатні дорогі тканини кравчині ательє латають вручну.

Метод склеювання найчастіше застосовується для шкіряних речей та одягу з прорезинених матеріалів. Для укріплення пошкоджених ділянок латку підкладають зі зворотного боку, після чого закріплюють клеєм або ручними стіжками. Такий спосіб відновлення використовується для приховування дірок, перекриття швів, повного оновлення пошкоджених елементів.

Вартість послуг

Замовляючи ремонт одягу, українці цікавляться вартістю послуги. Ціна відновлення речей залежить від кількох факторів:

  • стану вбрання;
  • особливостей матеріалу;
  • обраного способу ремонту (його складності та загального обсягу робіт);
  • терміновості.

Повна переробка речей вимагає від кравців більших зусиль та часу. Тому вартість такої послуги більша у порівнянні з заміною блискавки чи відновленням підкладки.

Отримати детальну інформацію охочі можуть, звернувшись до представників ательє Вознесенської онлайн або за телефоном.

Джерело: https://voznesenskaya.com.ua/