Освіта є одним з головних напрямків розвитку будь-якого суспільства. Вчителі, які займаються вихованням і підготовкою дітей, повинні постійно вдосконалювати рівень своїх знань, займатися самоосвітою і особистісним зростанням, бути в тренді сучасних подій і досягнень в галузі освіти. Гарантоване і професійне підвищення кваліфікації вчителів допоможе значно вдосконалити професійні якості, а також сформувати правильний напрямок розвитку. Самоосвіта є потребою для кожного вчителя, який хоче бути гармонійною особистістю і прикладом для своїх учнів.

Вибираємо форму навчання

Завдяки різноманіттю пропозицій, кожен учитель може самостійно вибрати для себе відповідну форму навчання, яка буде відповідати його індивідуальним особливостям, потребам і можливостям. Це можуть бути онлайн-конференції, майстер-класи та тренінги, а також різні освітні курси, пізнавальні семінари, профільні конференції та практикуми. Освітній проект "На урок" пропонує педагогам необмежені можливості для отримання нових знань та обміну практичним досвідом.

Напрями освітніх програм

Якість педагогічної освіти значно зростає та вдосконалюється, завдяки використанню інтерактивних технологій, сучасних прийомів і методик. Освітній проект пропонує підвищення і поліпшення педагогічної освіти за такими напрямами, як: критичне і креативне мислення, практичні і логічні прийоми, вивчення іноземних мов, медіаграмотність і психологічні навички, а також інклюзивна освіта і багато інших сучасних трендів.

Можливості освітнього порталу

Завдяки зручній навігації освітнього порталу, кожен потенційний користувач може самостійно вибрати відповідну форму навчання, а також знайти необхідну інформацію. Це можуть бути не тільки тести і можливості підвищення кваліфікації, а й бібліотека, конкурси, олімпіади, лабораторні роботи та інші освітні проекти. На сайті цього порталу можна знайти онлайн-тести та інтерактивні завдання, які дають можливість контролювати рівень знань у школярів, а також залучати їх до практичних і ефективних самостійних робіт у домашніх умовах. Можна також проводити онлайн-олімпіади та конкурси на всій території України, незалежно від місця проживання дітей. На сайті ведеться щомісячний журнал для вчителів "На урок", який доступний всім активним користувачам. У ньому розміщуються сучасні методики, а також практичні поради та корисні статті, які допомагають у щоденній роботі педагогів.