суші

Багато постачальників пропонують найякісніші продукти для суші. На ринку є більше десятка дистриб’юторів риби. Найважливішим аргументом щодо вибору правильного постачальника морепродуктів для вашої компанії є не тільки ціна поставленої продукції, а й спосіб її доставки до вашого бару. Якісні машини впливають на якість товару, який до вас приїде. Морепродукти дуже чутливі, і неякісний транспорт може зіпсувати свіжість вашого замовлення, особливо влітку. Розпочинаючи співпрацю з дистриб'ютором морепродуктів, варто запитати у торговця, чи має компанія право транспортних засобів для перевезення такої продукції. Замовляючи суші на сайті ресторану формату To Go, ви можете розраховувати на якість блюда та швидку доставку. Асортимент суші вас вразить, тому готуйтеся до уважного вибору, адже хочеться спробувати все. Кур'єр швидко доставить блюда до вашої оселі чи офісу і ви зможете пригостити друзів цією цікавою японською стравою.

Доставка суші

Що стосується доставки суші на замовлення, то тема схожа. Транспортування суші досить складне. Це пов’язано з тим, що суші не можна тривалий час зберігати в холодильнику, оскільки рис стає сухим. Тому час від приготування страви до її доставки повинен бути якомога коротшим. Завдяки цьому ви гарантовано отримаєте найсвіжіші суші.

Проблеми з постачанням у великих містах

У великих мегаполісах, таких як Львів, кейтеринг суші є проблемою. Звичайно, погано організовані суші-бари тримають суші заздалегідь підготовленими в холодильниках, але якість у них погана. Добре організовані суші-ресторани, що забезпечують харчування, не приймуть замовлення раніше, ніж доставлять продукт, що зберігається в холодильнику. Простий спосіб перевірити суші-бар - поміняти місцями інгредієнти або пропустити інгредієнт.

У суші-барах, де суші готуються за індивідуальним замовленням замовника від кухаря, замінити інгредієнти не складе труднощів. Також варто звернути увагу на час, за який набір суші може дістатись до вас. Якщо це менше години, майже напевно ви матимете справу з неякісними суші.