Іноді виникають ситуації, коли необхідна термінова і кваліфікована медична допомога. При зверненні в звичайну поліклініку для постановки діагнозу і призначення лікування, люди стикаються з ситуацією браку талонів. Доводиться довго чекати своєї черги, а часом на це просто не вистачає вільного часу. Особливо це неприємно якщо показати лікарю потрібно дитину або літнью людину. Чекаючи прийому, вони контактують з іншими пацієнтами, тим самим ще більше підриваючи свій слабкий імунітет.

Альтернативою такому лікуванню може стати виклик виклик терапевта додому у Києві dobrodoc.com. На відміну від звичайної поліклініки можна запросити не тільки терапевта, а й лікарів більш вузьких спеціальностей. На сайті по посиланню про це можна знайти більш детальну інформацію.

Наприклад, в міській поліклініці просто неможливо викликати додому хірурга, цей фахівець веде прийом строго в кабінеті.

Переваги виклику лікаря додому

  • Лікар прибуде на місце в найкоротші терміни, це дозволить вчасно поставити діагноз ґрунтуючись на самих ранніх його проявах. Особливо це актуально при різкому загостренні хронічних захворювань.
  • Не потрібно довго заповнювати папери для оформлення виклику.
  • Немає необхідності витрачати сили, час і гроші для того, щоб дістатися до поліклініки.
  • Відсутність контакту з пацієнтами, що страждають на вірусні інфекції.
  • У домашній обстановці будь-яка людина відчуває себе комфортно. Відсутність стресу покращує лікування захворювання майже в половину.
  • Можна викликати додому будь-яких фахівців. Наприклад, ендокринолога, який не тільки проведе повний огляд, але й зможе провести дослідження на місці.
  • Фахівці можуть приїхати на виклик з необхідним діагностичним обладнанням і провести повне обстеження. Це дуже важливо, оскільки чим раніше буде виявлена причина, тим легше її усунути.
  • Ще одним плюсом такого сервісу можна вважати те, що лікар, який приїжджає на виклик, витратить набагато більше часу на те, щоб ретельно оглянути пацієнта, вислухати його скарги. У поліклініках час дуже обмежено, і за такий короткий проміжок лікар не має можливості з'ясувати всі причини нездужання.
  • Виклик лікаря просто необхідний пацієнтам, які не можуть самостійно пересуватися. У такій ситуації дуже високий ризик травматизації, утворення пролежнів і контрактур. Лікар, який прибув на виклик, оцінить загальний стан, проведе необхідні маніпуляції і дасть докладні інструкції про те, як краще доглядати за пацієнтом в тій, чи іншій ситуації.

Звичайно, виклик лікаря додому - платна послуга. Але якщо зіставити всі переваги, то більшість людей скористаються таким сервісом.