ТрояндиКвіти мають велике значення у нашому житті. Вони дарують нам радість, спокій і гарний настрій. Троянди люблять багато жінок та дівчат. Якщо ви не хочете подарувати просто букет, а зробити модну і стильну композицію, вам допоможуть наші поради:

  1. Є особливі сорти маленьких троянд, з яких можна скласти мініатюрні композиції. Їх дарують колегам, або подружкам. Для декору візьміть крафтовий папір.
  2. Мають гарний вигляд композиції з троянд одного сорту і кольору. Обгортка також може бути традиційною. Для оригінальності візьміть коробку від капелюхів, або взуття. Ця класика ніколи не вийде з моди.
  3. Якщо вам потрібна оригінальність, до рослини додають фрукти, цукерки, печиво. Це буде гарним подарунком для дівчинки підлітка.
  4. Модний нині тренд, це троянди в конвертах. Невеликі квіточки покладіть до конверта.
  5. Незвично виглядають композиції у вигляді різноманітних іграшок. Такий подарунок сподобається не тільки дитині, а й дорослій людині.

Купити троянди https://shop.camellia.ua/ua/catalog/cat-1/rose за вигідною ціною можна на сайті Камелія.

Які сорти троянд зараз в тренді

Сортів троянд дуже багато, але ми розглянемо найпопулярніші:

  • Серце Данко, це надзвичайно розкішний вид рослин. Велика ніжка, з маленькими шипами. Пелюстки темно червоні, оксамитові. Їх дарують коханій людині.
  • Пенні Лейн, її приносять у дар як жінкам, так і чоловікам. Пелюсточки хвилясті, жовтого кольору. Аромат яскравий, приємний, ненав’язливий.
  • Самба, бутони мають два кольори. В середині яскравий жовтий колір, а по краях ніжний червоний. Ці квіти дарують мамам і бабусям.
  • Діп Перпл, має великий бутон, у формі бокалу. Відтінок рожевий з пурпурним відливом. Запах тонкий, ніжний. Квітку дарують жінкам любого віку.
  • Чайна троянда, має неперевершений аромат. Кольори бувають різними від світлих і ніжних до темних і насичених.

Що означає колір троянди

Квіти можна дарувати з певним символізмом. Наприклад, зробити акцент на колір. Зелені пелюсточки побажають кар'єрного зростання, та успіхів в навчанні. Жовту дарують подрузі або колезі по роботі. Означає радість, сонце та побажання гарного дня. Троянди кремового відтінку використовують для весільних букетів. Вони підкреслюють чарівну красу нареченої. Фіолетову рослину дарують дівчині яка подобається. Вона означає кохання, яке тільки зароджується. Помаранчевими трояндами ви скажете людині що пишаєтесь нею. Рожеві допомагають виразити свою повагу. Темний відтінок троянди являється класикою, подаруйте її людині, якій ви дуже вдячні. Сині квіти часто використовують для чоловіків, це може бути батько, директор, або просто друг. Вони означають повагу і довіру. Дуже оригінальним кольором троянд являється чорний. Їх дарують творчій й неординарній натурі, яка любить вражати інших.