Для тих, хто цінує свою шкіру, красу та здоров’я, для тих, хто має проблеми з алергією та потребує особливого догляду, підійде органічна косметика Sue — унікальна продукція від українського бренду. Склад косметики не включає парабенів, мінеральних олій, силіконів та інших токсичних речовин. Продукція розробляється у власній лабораторії бренду та має сертифікати, що підтверджують високу якість та відповідність світовим стандартам.

Команда Sue складається з експерта-косметолога та досвідчених фахівців хімічної галузі. Для фасування натуральної косметики застосовуються місткості, що підлягають повторному перероблюванню. Тож Sue піклується і про своїх клієнтів, і про навколишнє середовище. Обираючи для себе косметику цього українського виробника, ви отримуєте екологічні, ефективні, приємні у використанні, безпечні, гіпоалергенні засоби для догляду за шкірою та красою.

Чим відрізняється органічна косметика?

До категорії органічної косметики відносяться засоби, які на 95% складаються з натуральної сировини. Також визначними особливостями органічної косметики є наступне:

  • відсутність тестування на тваринах;

  • відносно швидка біорозчинність;

  • результативність (короткотривала або довготривала);

  • відсутність в інгредієнтах сполук нафтохімічного походження, інших токсичних речовин.

Переліченим критеріям повністю відповідає продукція Sue. Крім того, співробітники компанії самі користуються цією косметикою, тож не сумніваються в високій якості.

Як відрізнити органічну косметику від підробки?

Багато виробників нехтують вимогами до натуральної косметики та додають у свої вироби консерванти, ароматизатори, барвники. Ці компоненти не тільки не відповідають класу «органічної косметики», але й при тривалому використанні шкодять здоров’ю, погіршують стан шкіри. Як вберегтись від підробок або від виробів недобросовісних виробників? Звертайте увагу на такі фактори:

  • склад, вказаний на упаковці. Якщо є назви, які закінчуються на «-ол», «-іл», «-ат», «-ен», «-ін», «-а», тоді косметика має в складі як мінімум хімічні консерванти;

  • термін зберігання. Натуральна косметика не може зберігатись тривалий час. В закритій упаковці — до 1 року, у відкритому стані — до 3-х місяців;

  • колір та аромат. Колір не може бути яскравим, а аромат занадто вираженим;

  • відсоток натуральних складників (не менш як 95%);

  • наявність на упаковці спеціальних значків — «зелена галочка» означає, що засіб безпечний для навколишнього середовища, «кролик, що скаче» означає, що косметичний засіб не тестується на тваринах.

Як обрати косметику з натуральних інгредієнтів?

З цим вам допоможе косметолог Sue. Через сайт є можливість записатись на консультацію. В асортименті інтернет магазину представлений великій вибір натуральної косметики. Тож з професійною допомогою вам буде не складно обрати для себе найкращі варіанти. А замовити продукцію ви можете з доставкою в Україні.