Револьверні двері виробляються на замовлення з конкретними вимогами під проект. Вхідна група підтримує комфортний мікроклімат в приміщенні. Конструкція значно знижує втрати теплової енергії.

Компанія http://saldi-m.com/ виробляє і встановлює револьверні двері.

У чому особливості виробництва?

Автоматичні двері використовуються в торгово-розважальних центрах, ресторанах, офісних будівлях, кафе. Установка вхідної групи необхідна при високому потоці людей. Конструкція являє собою стулки, встановлені на центральному барабані. При обертанні лопаті поділяють потік відвідувачів.

Карусельні двері забезпечують високу пропускну здатність за рахунок кількості стулок. Компанія виробляє системи з 2,3,4 лопатями, додаткову інформацію можна отримати натиснувши на посилання - https://saldi-m.com/posluhy/karuselni-dveri/. Щоб забезпечити безпеку, конструкція може бути обладнана датчиками безпеки. Пристрої блокують обертові двері при зіткненні з одягом або тілом людини.

Проектування і монтаж дверей пов'язаний з генпідрядом по об'єкту. Складно монтувати конструкцію незалежно. Револьверні двері встановлюється на подушку. Одна частина основи знаходиться всередині об'єкта, інша - зовні. При розробці проекту враховуються залежність перепаду навантаження на грунт, тип основи. Для зниження ризиків потрібно прорахувати просідання грунту зовні, геодезичні дослідження.

На вартість карусельної системи впливає:

  • Тип моделі
  • Особливості об'єкта
  • Використовуваних матеріалів
  • Додаткового обладнання

Кожна вхідна група виготовляється на замовлення за індивідуальним проектом.

Чому вигідно використовувати карусельні двері?

Для виробництва вхідної групи використовують скляні полотна, ув'язнені в алюмінієвий каркас. Скло застосовується різного виду, в залежності від моделі. Крім звичайного матеріалу затребуване кварцове, загартоване, броньоване скло.

Переваги револьверних дверей:

  • Зручно використовувати
  • Економлять простір
  • Володіють високою пропускною здатністю
  • Виглядають естетично

Компанія "Салді М" виробляє і монтує револьверні двері різної конструкції. А також надає ряд інших послуг https://www.saldi-m.com/posluhy/. Співпраця з компанією вигідно для клієнтів. Вартість послуг нижче, ніж у конкурентів, тому що співробітники виконують весь цикл від створення до установки конструкції без залучення сторонніх організацій.