На сьогоднішній день отримати споживчі кредити дуже просто, адже можна вирішити це питання в онлайновому режимі. Для цього треба лише знайти компанію, яка займається видачею позик, заповнити на її сайті анкету, а потім дочекатися Розгляду питання спеціалістом. Зазвичай це займає мінімум часу, тож можна буде швидко отримати свої гроші. Основними умовами співпраці є вік замовника від 18 до 70 років, наявність власного номеру мобільного телефону та відкритої картки в будь-якому українському банкові.

Які умови для співпраці пропонують?

Варто зазначити, що споживчі кредити мають лімітований розмір, тож не буде можливості отримати велику суму. Перша позика взагалі не може бути більшою за 3 тисячі гривень. Але за умов постійної співпраці і своєчасної виплати відсотків можна збільшити для себе ліміт до 15 тисяч. Щоденна плата за користування грошима складає 1,9% відсотків. Такі кредити є дуже зручними у тих випадках, коли треба швидко отримати певну суму грошей до зарплатні, або для покупки подарунка на свято.

споживчий кредит від топкредит

Такий спосіб кредитування є повністю легальним, тому можна не сумніватися, що в правоохоронних органів не буде жодних питань до клієнта. А ось при відмові від взятих на себе зобов’язань вже доведеться відповідати за законом. Онлайнове кредитування має таку ж юридичну силу, як і банківське, тому завжди треба правильно прорахувати усі нюанси, щоб не брати на себе фінансових боргів, які не буде змоги виплачувати. Дострокове погашення можна зробити без додаткових комісій, тому не виникне жодних складнощів з цим питанням. Також є можливість пролонгації кредиту, якщо потрібно більше часу для повернення.

Отримати гроші можна на карту будь-якого українського банку. Якщо виникають які-небудь додаткові питання, то їх завжди можна задати спеціалістам. Для цього існує спеціальна форма зворотного зв’язку, а також можна замовити дзвінок на мобільний телефон у зручний для себе час. Це дозволить гарантовано отримати усі відповіді, щоб прийняти правильне рішення з приводу співпраці з компанією. Отримання кредиту через Інтернет – дуже зручна можливість швидко роздобути гроші на поточні розходи.