За останні 10 років з'явилося безліч нових професій, до яких поки не готують університети. Щоб опанувати їх, доводиться шукати альтернативні методи — вчитися самостійно або записуватися на курси. Та гарна новина в тому, що одночасно швидко розвивається і галузь онлайн-навчання.

Стати SMM-спеціалістом, опанувати навички відеомонтажу чи ефективно підготуватися до ЗНО — усе це можна зробити, не виходячи з дому. Тут допоможе платформа для навчання онлайн Skileo.

Що таке Skileo: особливості та переваги

Це освітня платформа, яка дозволяє здобувати знання та опановувати навички всього одним кліком. Онлайн-школа працює за двома напрямками:

  1. Підготовка до ЗНО з різних предметів — української мови й літератури, історії України, біології, географії.

  2. Професійні курси — SMM, VFX & MOTION GRAPHICS, відеомонтаж в Premiere Pro та ін..

Перевагами платформи є:

  • Сучасний підхід до навчання — короткі, але інформативні відеоуроки допоможуть отримати максимум знань з обраної дисципліни.

  • Кваліфіковані молоді викладачі — запорука цікавого навчання.

  • Лекції в записі — їх можна дивитися будь-де та будь-коли, з будь-якого зручного гаджету.

  • Трендові візуалізації, які сприяють більш ефективному засвоєнню матеріалу.

  • Наявність ілюстрованих конспектів, у яких міститься стисла навчальна інформація — повертайтеся до неї, коли бажаєте повторити вивчене.

  • Тести та контрольні зрізи для відстеження ефективності засвоєння матеріалу.

Цікаво, інформативно, стисло та сучасно — навчання в “Скілео” поєднує традиційну освіту та найкращі сучасні навчальні практики для того, щоб студенти могли опановувати обрані дисципліни ще ефективніше.

Доступ до 2 перших відеоуроків кожен може отримати безкоштовно. Таким чином, вдасться легко оцінити, чи сподобається вам такий формат навчання. Ну і зрозуміти, чи варто купувати повний курс.

Кому підійде навчання в Skileo?

Курси на базі навчальної платформи розраховані на людей різних вікових категорій — тут немає обмежень. Лекції короткі, побудовані в зручному інтерактивному форматі. Навіть якщо людина ніколи не пробувала вчитися онлайн, жодних труднощів не виникне.

Засновники платформи вважають, що навчання має бути одночасно інформативним, зрозумілим та доступним для всіх, хто бажає опановувати нові навички й дисципліни. Тож якщо ви саме зараз в пошуках цікавих, змістовних онлайн-курсів — спробуйте, вам сподобається!