Моніторинг конкурентів, партнерів чи клієнтів є однією зі складових успішного ведення бізнесу. Адже в підприємницькій сфері надто багато ризиків, що можуть призвести до непередбачених витрат та збитків. Одним з варіантів убезпечення власного бізнесу є звернення в реєстр пдв задля отримання інформації про компанію, що вас цікавить. Адже саме цей реєстр містить велику кількість інформації про підприємства!

Які дані можна знайти у базі платників ПДВ?

Інформацію з реєстру платників ПДВ можна отримати, використовуючи пошуково-аналітичну платформу YouControl. Враховуючи тісний робочий графік ділових людей, вона забезпечує велику економію часу, дозволяє отримати необхідну інформацію протягом однієї хвилини!

Окрім використання реєстру платників ПДВ, система робить автоматичні звернення й до багатьох інших державних джерел, а саме:

  • реєстр юридичних осіб та фізичних осіб підприємців;
  • Єдиний судовий реєстр України;
  • дані з реєстру підприємців;
  • а також багато інших державних джерел інформації.

Тобто, користуючись системою, ви отримуєте найповніший масив даних, які можуть бути корисними для детального й всебічного аналізу контрагента. Для підприємницької сфери це неоціненна користь. А тепер уявіть, скільки знадобиться часу на те, аби отримати всю цю інформацію, але при умові ручного, особистого звернення до кожного з українських реєстрів?

Зручність використання системи YouControl для моніторингу бази платників ПДВ

Увесь масив інформації,що збирає система, формується у вигляді досьє з тематичними розділами. Інформація, що має ризиковий характер та потребує особливої уваги, автоматично підсвічується червоним кольором. Таким чином, ви ніколи не пропустите важливі дані.

Варто зазначити щодо актуальності досьє. Інформація автоматично оновлюється на момент здійснення пошукового запиту. Тому ви завжди отримаєте дійсні відомості про партнера чи контрагента.

Більшість державних реєстрів, при прямому зверненні до них, дещо обмежують використання наданої інформації. А саме, досьє неможливо зберегти на комп’ютері, або роздрукувати. З системою YouControl все інакше. Отримані дані можна використовувати у вільному доступі. Ви можете зберегти надану вам інформацію в електронному форматі або роздрукувати для зручного використання.

То ж, якщо ви прагнете дізнатися правду та займатися бізнесом з мінімальними ризиками, варто скористуватися пошуково-аналітичною платформою та дізнатися правду!