Зіткнувшись із несправністю турбокомпресора, багато автомобілістів не знають, до якої СТО слід звернутися за професійною допомогою. У цьому випадку нерідко «допомагають» знайомі, які рекомендують фахівця, але не завжди найкращого. Для цілковитої впевненості в якості проведення всіх ремонтних робіт зараз достатньо звернутися до спеціалістів мережі Centr Turbin. Висококваліфіковані фахівці радо проведуть ремонт турбін у Львові та інших містах країни в найкоротший термін!

Screenshot-3

Основним проявом того, що незабаром потрібно буде ремонтувати турбокомпресор є наступне:

  • вихлопні гази набувають сизий або синюватий дим;
  • сторонній звук і підвищення «звучання» мотора; 
  • падіння тяги під час їзди.

Спровокувати ламання може неякісна чи забруднена олива або її недостатня кількість, також становить загрозу потрапляння сторонніх предметів в середину агрегату. Лише досвідчений фахівець може відразу ж визначити причину зламання. У деяких випадках для діагностики немає потреби знімати турбокомпресор із двигуна. Виявити її можна за такими показниками:

  1. Зниження потужності мотора, чорні гази. Провокує такий стан мала кількість повітря, яке надходить. Це призводить до недостатнього згоряння суміші всередині. Також можуть бути засмічені клапани витоку у впускному та випускному колекторі. Проблема також може полягати в паливній системі та двигуні.
  2. Велика витрата оливи. Діагностується повітряний фільтр, тиск в корпусі турбіни, кріплення. Якщо тут все нормально, то причиною є високий тиск картерних газів, засмічення зливного оливопроводу.
  3. Гучність двигуна. Перевірка трубопроводу й осі турбіни, ротора на пошкодження.

Screenshot-4

Де знайти досвідченого фахівця у Львові?

Вам потрібен ремонт автомобільних турбін? Львів, Івано-Франківськ, Рівне, Суми та багато інших міст України мають представництва Centr Turbin із кваліфікованими фахівцями. Завдяки зручному веб-сайту ви швидко знайдете регіональні представництва нашої компанії. Також можна ознайомитися з усіма послугами та цінами на автозапчастини до вашої автівки.

Всі наші СТО гарантують висококваліфікований ремонт турбін. Ціни на всі роботи вас задовольнять, навіть якщо ви проїздом в місті. В разі потреби на місці можуть замінити агрегат на новий або б/у в задовільному стані, тим самим, підвищивши ресурс турбокомпресора.