Власники автомобілів знають, як важливо утримувати його салон в чистоті. У процесі перевезень та транспортуванні пасажирів, навіть самі акуратні водії змушені вдаватися до такої процедури, як хімчистка авто, так як самостійно впоратися з багатьма плямами неможливо. Сервісний автомобільний центр «Dr Struk» надає широкий спектр послуг і пропонує комплексну реставрацію авто будь-якої марки і моделі, а також якісні роботи по реставрації окремих елементів: керма, шкіряного салону, пластику та інших додаткових елементів.

Особливості хімічного очищення салону

Хімчистка салону проводиться спеціальними миючими засобами, які здатні ефективно видалити будь-який вид забруднень: фарбу та сліди жувальної гумки, залишки попелу і вовни чотириногих друзів, плями від кави і чаю та стійкий наліт смогу від сигаретного диму. Крім того, співробітники автосалону прибирають бруд і сміття в самих важкодоступних місцях, позбавляють автомобіль від неприємних ароматів. Професіонали знають, як працювати з різними видами оббивки: штучною або натуральною шкірою, різними видами текстилю, а також з пластиковими поверхнями.

Комплекс глибокого очищення

Варто відзначити, що компанія «Dr Struk» пропонує, як комплексну хімічну чистку салону, так і локальну, яку можна проводити регулярно. Якщо ж ви вирішили виставити свій автомобіль напродаж, то необхідно провести повний комплекс хімічних процедур. У цей комплекс входять такі етапи, як первісний огляд салону, аналіз його стану і вибір найбільш оптимальних варіантів очищення. В процесі роботи можуть бути використані різні технічні засоби: парогенератори і багатофункціональні пилососи, які сприяють очищенню найважчих елементів оббивки і недоступних місць.

Бездоганний сервіс

Важливо відзначити, що автомобільний салон постійно покращує сервісне обслуговування своїх клієнтів і впроваджує нові інноваційні технології, а також використовує світові досягнення. Співробітники компанії забезпечені необхідним обладнанням для ефективного і якісного клінінгу. Вони використовують засоби від відомих європейських брендів, які позитивно зарекомендували себе в цій сфері, відповідають всім стандартам якості та екологічної безпеки.