Будь-які стереотипи так чи інакше пов'язані з некомпетентністю і недостатньою обізнаністю. Купити міжкімнатні двері - хіба може бути завдання більш очевидним? Але в і в даному прикладі знаходяться ті, хто, купуючи продукт у неперевіреного постачальника або не маючи уявлення про відповідність конструкції і середовища експлуатації, пускають серед знайомих легенди, що з часом перетворюються на справжнісінькі міфи.

Топ найпоширеніших помилок при покупці міжкімнатних дверей:

1) Конструкція для установки між кімнатами дуже проста в порівнянні з вхідними аналогами, тому коштує дешевше. На практиці ж велика кількість сучасних моделей з масою модифікацій і інновацій вимагає часом виконання навіть великих технологічних задач. Більш бюджетний варіант - продукт не з натурального дерева, а з МДФ.

2) Немає різниці між дешевими конструкціями і дорогими. Дане твердження справедливе лише в тому випадку, якщо порівнювати продукт вітчизняного виробництва з моделлю, придбаною за кордоном. В даному випадку різниця ціни обумовлена ??доставкою та митними зборами. У будь-якій іншій ситуації, якщо двері коштують дорого, значить вона має низку більш корисних функцій.

3) Двері від вітчизняного виробника гірше і менш якісні, ніж продукція зарубіжних брендів. Це у корні невірне твердження – доволі часто «домашній» продукт більш якісніший, а низька ціна обумовлена ??доступністю виробництва і умовами ринку країни.

4) Правила формування інтер'єру зобов'язують купувати дверний блок з того ж матеріалу, з якого зроблено покриття для підлоги. Безглузде твердження - велика кількість сучасних дизайнів тому пряме підтвердження.

5) Конструкція зі скляними вставками небезпечна для установки в дитячу кімнату. В даному випадку все залежить від якості скла і чи буде воно протиударним.

6) Найкращі дерев'яні двері - з цілісного масиву. В якійсь мірі в цьому твердженні є толк, але тільки якщо конструкція виконана правильно і відповідно з прогресивних технологій.

7) Такий дорогий і важливий елемент меблювання, як двері, найкраще купувати в магазині, маючи можливість все «помацати» і перевірити особисто.

При покупці міжкімнатних дверей обов'язково переконайтеся, що ви не підвладні одному з присутніх в списку стереотипів.

Чому простіше і зручніше замовляти двері в інтернеті?

Беручи до уваги останній із зазначених вище міфів, варто відзначити, що навіть купуючи товар в магазині, можна помилитися. Інтернет-магазин пропонує найоптимальніші умови для покупки - безмежний час на порівняння і вибір, консультант, який відповість тільки на питання, що цікавлять саме вас, повноцінна інформація про товар і доступність. У таких комфортних умовах підібрати підходящий варіант не складе труднощів.