Львів заворожує з перших же хвилин. В це казкове таємниче місто неможливо не закохатися: воно володіє якоюсь неповторною аурою спокою та тиші. Крокуючи вузькими вуличками старої частини Львова, непомітно для себе, перестаєш або - куди поспішати і думати про побутові проблеми. Тут стільки цікавих історичних місць, що на самоті неможливо, за короткий проміжок часу, відвідати навіть невелику їх частину. Набагато результативніше і пізнавальніше, якщо замовити екскурсії по Львову з власним професійним гідом.

Автобусна подорож по столиці Галичини

Якщо ви потрапили до Львова вперше, замовте автобусну екскурсію по місту, щоб мати реальне уявлення про масштаби Галицької столиці і її краси. За п'ять повноцінних годин туристи об'їдуть стару частину Львова, відвідають собор святого Юра та Личаківський цвинтар, піднімуться на оглядовий майданчик Високого замку і насолодяться надзвичайною атмосферою площі «Ринок». Професійний гід із задоволенням розповість вам захоплюючі історії та міські міфи про незвичайні місця і вулиці.

Історичні пам'ятки Львова

Шанувальники ароматної кави обов'язково повинні відвідати Львівську кавову фабрику «Галка», яка заслужено має світову славу. Не всі знають історичний факт, що перша кав'ярня з'явилася тут в 1683 році і відкрив її знаменитий галичанин Юрій - Франц Кульчицький, пам'ятник якому поставили вдячні городяни. Ця подія стала вирішальною у подальшій долі Львова. Сьогодні головне місто Галичини відвідують мільйони туристів, які обов'язково відвезуть з собою хоча б один пакетик знаменитої львівської кави.

Екскурсія «Романтичний Львів»

Екскурсія «Романтичний Львів» починається від головного входу в міську ратушу і пройде через Італійський дворик, пам'ятник Ромео і Джульєтті, балкон і ковану лавочку закоханих. Разом з гідом ви відвідаєте костел Бернард і відкриєте для себе Львів, абсолютно, з іншого боку. Туристи відвідають фонтани у вигляді грецьких богів, у яких щовечора призначають побачення закохані пари. Це тільки невелика частина того, чим підкорить ваше серце одне з найромантичніших міст не тільки України, але і Європи.