Нещодавно оформлення страхових полісів вважалося привілеєм виключно забезпечених представників суспільства. Більше того, потреба у страховці свого майна чи здоров'я виникала лише за фактом виникнення проблем. Сьогодні ж ситуація змінилася кардинально. І діяльність перевірених страхових компаній, про роботу однієї з них можна дізнатися подробнее при відвідуванні офіційного ресурсу www.utico.ua, викликає цілком закономірний інтерес.

Особливо, якщо врахувати, більшість організаційних питань цілком реально вирішити в режимі реального часу. Простими словами, для оформлення страхового поліса сьогодні немає потреби в особистому відвідуванні офісу компанії. Звичайно, послуга дистанційного формату пропонується не для всіх видів страхування, тому що ряд договорів вимагає особистої присутності застрахованої особи, але все ж таки в більшості прикладів оформлення страховки у віддаленому форматі цілком реальне. Що, звісно, підвищує інтерес до діяльності страхових компаній у цілому.

Що можна застрахувати

Варто з розумінням поставитися до того моменту, що, враховуючи популярність послуги, сьогодні можна застрахувати не тільки своє життя, але й практично все своє майно. Головне: правильно підібрати поліс. Але все ж таки, як показує практика, популярними варіантами виступає оформлення страховки на автомобіль або квартиру. Так уже склалося, що ці два приклади особистого майна схильні до ризику псування або втрати.

Якщо ж говорити про медичні напрямки, то тут інтерес викликає поліс, до якого включено максимально повний перелік послуг. Так, його ціна дещо вища, ніж стандартного варіанту, але в даному контексті йдеться про цілком виправдані витрати.

Важливі обмеження

Є низка обмежень, наявність яких є перешкодою оформлення страхового поліса. І головне з них – це вік. Як правило, поліси за медичними напрямками не оформляються, якщо на момент страхування клієнту виповнилося більше 70 років. І це далеко не найвищий показник. Залежно від типу послуг, що включені до страховки, можливе зниження віку застрахованої особи до 60 років.