Якість освіти - це один з головних критеріїв благополуччя громадян будь-якої країни. Від цього показника залежить ступінь освіченості майбутнього покоління. Реформи в Україні також не обійшли стороною освітню систему. Додаткові знання в школі можна пропонувати дітям, завдяки використанню різних плакатів, стендів та інших наочних посібників. Швидко і зручно купити стенди Нуш на сайті Хід Конем можна, відвідавши офіційний портал.

Компанія пропонує великий каталог своєї продукції, а також виготовить банери, плакати і стенди за індивідуальним замовленням. Навіщо потрібні стенди в школі Користуючись каталогом, можна підібрати наочні посібники для школи, дитячого садка та інших навчальних закладів, а також для різних підприємств. Професійно виконані, стенди для перших класів допомагають викладачам ефективно організувати навчальний процес, а дітям допомогти в засвоєнні нового матеріалу. Крім того, за допомогою таких стендів можна доносити корисну інформацію до батьків.

Тут можна розміщувати результати робіт учнів, успіхи кожного школяра індивідуально, а також рекомендації для домашніх завдань. Вчимо дітей правилам поведінки на вулиці і відпочинку На шкільних стендах можна розміщувати вітальні тексти з днем народження та іншими громадськими святами, розклад уроків та додаткових занять у різних гуртках, про час проведення запланованих шкільних заходів, а також правила поведінки пішоходів при переході вулиці. Можна розмістити правила безпечного відпочинку біля води, на природі і на спортивному майданчику.

У сучасних школах повинні бути організовані різні зони для дітей. Це не тільки новинна і комунікативна зони, але і тематична, а також зона тиші і зона вчителя. Для кожного виду території передбачені свої функціональні стенди і плаката, які допоможуть дітям пройти адаптацію до нового режиму найбільш швидко, комфортно і безболісно.

Діти вирішують конфліктні ситуації Стенд «Коло вибору» допомагає дітям спілкуватися і дружити в колективі, вирішувати виникаючі суперечки і уникати конфліктних ситуацій. Користуючись колом вибору, можна знайти найбільш прийнятний варіант для вирішення будь-якої проблеми. Можна домовитися, обговорити проблему, трохи почекати і заспокоїтися, зупинитися, почати грати в гру або попросити вибачення у товариша. Наочні посібники, даючи прості і зрозумілі підказки, допомагають учням самостійно знаходити рішення, що дуже допоможе їм у майбутньому дорослому житті.