Ще не так давно більшість людей навіть не замислювалися про те, щоб вибрати таксі. Всі звикли до машин «Економ» і нічого поганого не бачать в тому, що після замовлення до них приїжджає «Волга» або «Жигулі». Але зараз є можливість, викликаючи авто, вибрати певний вид транспортного засобу.

Які можливості відкриваються перед клієнтами?

Наприклад, на території Київа представлено 7 категорій авто в додатку OnTaxi:

  • «Економ». У цю групу відносяться агрегати А і В стандартній комплектації.
  • «Стандарт». Викликаючи такий транспорт, приїжджають більш нові машини, ніж в попередньому класі. Найбільше люди вважають за краще замовляти саме таке таксі, так як тут ідеальне співвідношення ціни і якості.
  • «Еко». Це автомобілі з гібридними або електричними моторами.
  • «Комфорт». Сюди можна віднести агрегати новіші, з просторим і чистим салоном.
  • «Бізнес». Представницький транспорт.

OnTaxi

Також можна викликати «Мінівен», якщо потрібно транспорт з 8 і великою кількістю місць. Якщо потрібно тільки збільшене багажне відділення, можна обійтися категорією «Універсал». У OnTaxi лише в цьому році запровадили новий вид послуги - «Доставка». Якої найчастіше користуються люди, якщо потрібно перевезти габаритні посилки.

В інших містах можуть бути представлені автомобілі інших видів. Крім того, з кожним роком класифікація таксі, які співпрацюють зі службою OnTaxi, змінюється. Наприклад, зовсім недавно Daewoo Lanos і Sens перевели в «Економ», після того як вони тривалий час перебували в розділі «Стандарт».

Існують певні правила для водіїв, які співпрацюють зі службою. Їм необхідно регулярно проходити спеціальні огляди і підтверджувати категорію свого транспортного засобу, більше інформації тут https://ontaxi.com.ua/drivers/kyiv. Якщо будуть виявлені які-небудь ушкодження кузова, дефекти в салоні, «залізного коня» можуть перенести в розділ «Економ». Навіть якщо на лобовому склі транспортного засобу присутній скол або тріщина, клас авто також знизять. Як тільки водій виправить всі помилки і дефекти, продемонструє це, його знову підвищать.

Автомобілі такси в OnTaxi

OnTaxi - служба, яка враховує бажання клієнтів

Є ще одна приємна несподіванка для клієнтів - є можливість отримати на замовлення машину класом вище. Мається на увазі, якщо зробити замовлення транспортного засобу «Стандарт», його побачать всі водії, незалежно від того, яке у них авто. Відповідно, викликаючи «Економ» або «Комфорт», може приїхати таксі «Бізнес».

Можливість вибору авто - один з основних видів клієнтоорієнтованості. Кожна людина може самостійно вибирати те, що потрібно в певній ситуації. Для ділової зустрічі краще зупинитися на транспорті «Бізнес», якщо просто переїжджаєте з однієї точки в іншу, можна заощадити і викликати автомобіль простіше.

OnTaxi - сучасна прогресивна компанія, яка дорожить кожним клієнтом. Замовити таксі можна по телефону або через додаток, роблячи лише кілька кліків.