Автоподбор - це послуга, що надається спеціалізованою фірмою. Вона має на увазі пошук відповідного транспортного засобу з пробігом, з подальшою перевіркою його технічного стану і юридичної чистоти. Також наша спеціалізована компанія motorscout може допомогти з оформленням угоди і перереєстрацією автомобіля.

Плюси співпраці з компанією з підбору автомобілів:

  1. Ви економите свій час. Самостійно оглянути велику кількість автомобілів дуже складно. Можна поверхнево оглянути 2-3 автомобіля, але для детальної перевірки треба не один день. У більшості випадків автомобіль має проблеми, тому пошук відповідного варіанту може тривати не один місяць.
  2. Можлива дистанційна покупка автомобіля. Крім економії часу, ви ще економите кошти на поїздки в різні міста країни.
  3. Пошуком автомобіля будуть займатися професіонали. Фахівці автосервісу перевірять технічний стан автомобіля, юрист перевірить супутні документи і складе договір купівлі-продажу.
  4. У компанії, яка працює не один рік, є перевірена база даних по автомобілям і їх власникам. Це полегшує пошук, і дає можливість відмовитися від невідповідних автомобілів.
  5. Є можливість замовити не весь комплекс послуг, а тільки одну або кілька. Можна замовити тільки техогляд або прочерку юридичної чистоти документів.
  6. Під час укладання договору фахівці дізнаються у клієнта всі деталі та побажання щодо майбутнього автомобіля.

Мінуси автопідбору:

  1. Компанії, які займаються авто підбором, також хочуть отримати з вашої покупки прибуток.
  2. Люди, нехай навіть і фахівці, мають властивість помилятися. Іноді хороший варіант йде через чиєїсь помилки.
  3. За цю послугу потрібно платити. Для автомобілів з невеликою вартістю, послуга з підбору автомобіля буде суттєвої добавкою до вартості.
  4. Немає стовідсоткової гарантії успіху. Фірма буде шукати автомобіль згідно з пунктами, прописаним в договорі. При самостійному пошуку може з'явитися абсолютно нові ідеї.
  5. Ризик потрапити в руки шахраям. Хоч і невелика можливість, але є. Завжди з'являються любителі легких грошей і нові схеми для обману.

Користуючись послугою автопідбор, слід пам'ятати, що автомобіль ви вибираєте для себе, а не для співробітника компанії. Тому остаточне рішення потрібно приймати виходячи з власних спостережень. Потрібно прислухатися до думки фахівців, але не варто йому сліпо довіряти. Фахівці компанії по автопобору допоможуть вибрати якісне авто для Вас з мінімальними витратами.