Пройшли дні, коли меблі випускалися у кількох загальнодоступних моделях. Завдяки добре розвиненій меблевій промисловості та широкій доступності матеріалів, можна замовити будь-який тип меблів у відповідній конфігурації, кольорах тощо.

УФ-друк на меблевій дошці OSB, HDF або MDF - хороший спосіб оживити інтер'єр або створити простір для додаткової друкованої реклами, використовуючи найсучасніші, високоякісні матеріали та екологічні УФ-фарби.

Decor Print - це гарантія того, що ваші меблі можуть бути чимось більшим, ніж корисним предметом вдома або в компанії. Друк на МДФ у Львові завдяки цій компанії буде виконаний швидко та якісно. Друк будь-якої графіки на меблевій дошці підкреслить стиль інтер’єру. Це може бути додатковою інформацією для клієнтів компаній про сферу послуг або характер виконуваних робіт.

Перед друком на дошці її потрібно доставити безпосередньо до друкарні. З іншого боку, при друкуванні на плівці, яка наклеюється на предмет меблів, досить точно розмірити і надати фотографії, і тоді послугу з наклеювання можна виконати пізніше.

Друкується зображення на меблевих дошках двома способами:

  • безпосередньо на меблевій дошці;
  • на плівці.

Для уф друку на меблевій дошці також надаються наступні послуги:

  • порізка;
  • обробка та фрезерування з ЧПУ;
  • друк;
  • лакування;
  • свердління отворів;
  • склеювання;
  • вирізання будь-якої форми.

Види меблевих дощок

  • ДСП (видимі деревні волокна), три- або двошарова, дешевша і довговічніша заміна фанери, сполучна речовина, залежно від типу, - це різні види синтетичних смол.
  • Дошка МДФ із середньою щільністю деревних волокон, середня якість меблевих дощок, проста у формі, проста обробка, прямий друк на дошці, попередньо обробленої будь-яким кольором або обмотаної УФ-друкованою плівкою. Вона використовується при виробництві сучасних меблів. Технологія УФ-друку на плитах МДФ дозволяє створювати унікальні виставкові композиції і декоративні елементи, що відрізняються високою якістю та індивідуальним характером. Він ідеально підходить в якості різноманітних меблів для дому або офісу, і єдиним обмеженням є уява клієнта. Прикладами додатків для друку меблевих щитів є: елементи меблів, упаковки, просторові декорації, елементи внутрішньої обробки, декор виставкових стендів, персоналізовані меблеві фасади, елементи вітрин, узголів'я ліжок, окремі картини.
  • HDF, також відомий як ДВП, високий вміст деревних волокон, легкий в лакуванні, матеріал найвищої якості для меблів. Прямий УФ-друк або з використанням УФ-друкованої плівки.

Різка і фрезерування до будь-якої форми

Дерево може бути вільно сформоване шляхом фрезерування за допомогою плотерів з ЧПУ. Створіть свій власний унікальний інтер'єр. Високоякісний УФ-друк по дереву забезпечує оригінальні прикраси і персоналізацію інтер'єру.

Різні поверхні

Дизайн, облаштування виставкових площ, меблі, дизайн інтер'єру, написи, перегородки, окремі меблеві фасади, стільниці, унікальні візерунки на дверях, платформах, підлогах, елементи меблів, графіка для парканів, упаковка, просторові декорації, елементи внутрішньої обробки, декор стендів виставки, графіка для предметів побуту.

Усі питання індивідуально обговорюються з клієнтами.