Піца… Іноді здається, що ця страва захопила весь світ. А може так воно і є? Життя йде, минають дні, роки, тисячоліття, а продукт стає все більш і більш популярним. Його готують в кафе, барах, піцеріях і навіть вдома. Можна також замовити піцу онлайн, немає нічого простіше. Бажаєте дізнатися, який же вид цієї страви побив всі рекорди популярності?

Улюблені страви з Італії

Напевне, кожен знає, що батьківщина піци – Італія. Страву люблять в усьому світі. Як її готують? Тісто розкатують в корж, посипають різноманітними начинками та ставлять до печі. Смачне та запашне яство використовують, як для легкого перекусу, так і для повноцінного обіду. Ще кілька десятиліть тому воно було диковиною для нашого суспільства, тепер же стало одним із найбільш популярних видів їжі. До нього вже звикли й, ні дорослі, ні діти не захочуть легко відмовитися від своїх вподобань.

«Маргарита» – традиційний варіант, який стоїть на першому місті в рейтингу популярності. Смачні спілі помідори, ароматний базилік та моцарелла. Нерідко сюди додають ще й оливки. Елементарний рецепт та готова страва вище всіляких похвал – оригінальний подарунок до дня народження Маргарити Савойської. Бажаєте пробувати? В наш час доставка піци кур'єром– швидко, якісно, надійно.

Про смаки не сперечаються. Безліч людей полюбляють сири. Для них ідеалом буде рецепт піци «4 сири». Запечена сирна суміш і трішки зелені. Страва не залишить нікого байдужим. Варто лише побачити апетитний вигляд її начинки і, – кількість дегустаторів зросте в геометричній прогресії.

«4 сезони» вважають одним із найбільш оригінальних рецептів. Піца розділена на 4 частини. Кожна з них є символом певної пори року. Весну втілюють оливки та артишоки, літу дістались салямі й чорний перець, для осені типові помідори з моцареллою, а зимні інгредієнти – шампіньйони та варені яйця.

Маса цікавих рецептів передбачає додавання риби й морепродуктів. Тунець, креветки, мідії… Вони не лише для гурманів, які люблять «Каприччозу» (з артишоками) чи «Неаполітано» (з анчоусами та пармезаном).

Шукаєте незвичайний смак? Спробуйте «гавайську» піцу з шинкою та ананасами. Рецепт сподобається далеко не кожному, та можливо він стане улюбленим саме для вас.

Замовити піцу в наші дні – легко, зручно та економно. Це економія часу на пошуки продуктів та приготування страви, економія сил та коштів, які мали бути витрачені на відвідини ресторану. Відчуйте всі переваги доставки і спробуйте якісну та апетитну їжу від професіоналів.