Збереження тепла в будинку - вагомий плюс, за який так люблять металопластикові вікна. Однак це не єдина перевага: якісні сучасні вікна мають високу стійкість проти злому і пожежобезпеку, зручні для власників домашніх тварин і батьків (на такі вікна можна встановити спеціальну міцну заводську сітку від випадання домашніх улюбленців, а також спеціальні замочки на вікна від дітей).

Щоб замовити вікна прямо зараз, варто перейти на сайт компанії Мтермо.

Де замовити хороші вікна

Вікна профілю РЕХАУ недарма вважаються найбільш якісними, незважаючи на велику кількість пропозицій інших виробників. Робота з високоякісним обладнанням і матеріалами, а також величезний досвід виробництва профілів роблять РЕХАУ воістину номером один у світі віконного бізнесу. Правда, щоб не нарватися на грубу підробку, важливо працювати тільки з офіційними представниками компанії РЕХАУ. В Україні такий статус має компанія Мтермо, що працює виключно з фірмовими профілями.

Крім поставок вікон від РЕХАУ, Мтермо також займається їх монтажем під ключ. Для того щоб отримати ідеально красиві нові вікна, спершу потрібно викликати замірника і обговорити з ним план робіт. Ця послуга абсолютно безкоштовна для замовника, однак щоб врахувати всі нюанси, потрібно запрошувати замірника у вільний час, щоб мати в запасі хоча б годину.

Справа в тому, що при установці вікон потрібно враховувати всі нюанси планування, а також плани власників щодо дизайну квартири: наприклад, установка стільниці замість підвіконня або плановане утеплення квартири вимагає внесення корективів в процедуру установки вікон. Не варто думати, що вікна магічним чином встановляться з урахуванням всіх невисловлених побажань - це веде до розчарування, краще заздалегідь все проговорити.

Скільки коштує установка вікон

Вартість вікон і роботи залежить від типу профілю, кількості камер, а також розмірів вікна. Чи варто говорити, що вікна стандартної конструкції обійдуться дешевше, ніж виконані на замовлення для приватного особняка? У холодних регіонах використовуються багатокамерні вікна, на півдні досить навіть однієї камери, щоб в квартирі було досить тепло.

Уточнити попередню вартість вікон можна по телефону, зателефонувавши менеджеру.