Ручний контактний папуга, миша або хом'ячок можуть стати відданими соратниками для великої і дружної сім'ї. Щоб проживання пернатих і пухнастих друзів в людській оселі було максимально комфортним, необхідно заздалегідь подбати про закупівлю їжі та іграшок. Популярний зоомагазин «PetCenter» пропонує на вигідних умовах придбати високоякісні товари по догляду за котами, собаками, птахами і гризунами.

Різноманітність фірмових зоотоварів від виробника

Всі пернаті повинні міститися в сприятливих умовах. Їх показники здоров'я перевіряються під час профілактичних ветеринарних перевірок. Майбутньому власнику доцільно завчасно подбати про придбання вольєра або спеціальної клітини, в якій тварина зможе жити. Збалансований раціон в їжі - ключ до збереження здоров'я маленького вихованця, який буде в непідробному захваті від регулярного вживання популярних продуктів харчування.

Облаштований вольєр бажано обладнати ігровими стендами, які складуть основу розважального дозвілля тварини. Вигідними експлуатаційними достоїнствами відрізняються функціональні ігрові майданчики для папуг, в яких вдало скомбіновані металеві та дерев'яні матеріали. Ці вироби з невеликою вагою легко встановлюються і відрізняються простотою довгострокового застосування. Для кролика бажано обладнати затишну лежанку для дрібних тварин, яка стане місцем для комфортного сну, відпочинку і релаксації після насичених ігор. В основу пошиття більшості варіацій лежанок покладена штучна овчина і синтепух.

Які товари для котів вибрати?

Вдалим капіталовкладенням стануть товари для котів для тих господарів, які бажають організувати ефективний догляд за дорогоцінним вихованцем відповідно до його індивідуальних потреб. В асортименті можна побачити:

  • сухий і лікувальний корм, консерви;
  • вітаміни і добавки;
  • миски;
  • сумки для перевезення;
  • дряпалки;
  • амуніцію;
  • будиночки.

Інноваційна формула сухого корму об'єднує в собі добірні морепродукти з багатим вмістом протеїну в складі, який життєво необхідний кішкам для формування міцних суглобів, здорових зубів і блискучої вовни. В бездоганно збалансованому складі спостерігається ідеальне співвідношення вітамінів і мінералів. Ексклюзивні іграшки для котів - це універсальний засіб для організації насичених розваг пухнастих чотирилапих друзів. Не упускайте виняткової можливості придбання іграшкових виробів, які посприяють фізичному розвитку, вдосконаленню спритності і підприємливості, а також отриманню максимального задоволення від процесу гри.