Для забезпечення оптимальних умов життєдіяльності людини, приміщення різного призначення необхідно оснащувати системами вентиляції. Для вирішення даної проблеми існують припливні установки. Це обладнання призначене для монтажу в квартирах, магазинах або офісах. На сайті компанії ярта ви можете замовити монтаж кліматичних систем, а також сучасних та ефективних систем вентиляції. Переходьте за посиланням.

Використання такого типу установок дозволяє побудувати сучасну систему припливної вентиляції, що відрізняється винятковою компактністю і низьким рівнем шуму

Одним з переваг цих агрегатів є можливість горизонтального або вертикального розміщення. Дане обладнання включає в себе модифікації, розраховані на підключення до круглих або прямокутним воздуховодів. Номенклатура моделей здатна задовольнити всі потенційні запити сучасних користувачів. Наприклад, в даний час проводиться три основні модифікації припливних установок серії CAU (mini, maxi і W). Між собою вони відрізняються типом і матеріалом нагрівача, а також габаритними розмірами.

Високі технічні характеристики припливних установок забезпечуються за рахунок використання сучасних конструкційних матеріалів і застосування надійних вузлів і комплектуючих. Однак провідну роль в забезпеченні високих експлуатаційних параметрів цього устаткування грає добре збалансована конструкція. У припливні установки входить:

  • виконаний з оцинкованої сталі корпус;
  • тепло- і звукоізоляція з мінеральної вати;
  • нагрівач (електро- або водяний);
  • фільтр EU5;
  • вентилятор з зовнішнім ротором;
  • автоматика з дворівневим захистом від перегріву.

Головними перевагами припливних установок є відсутність необхідності постійного технічного обслуговування і простота монтажу. Тривалий термін експлуатації і доступна вартість робить це обладнання збалансованим рішенням при влаштуванні систем вентиляції для приміщень невеликого обсягу. Відповідність припливних установок вимогам нормативних документів підтверджується державним сертифікатом якості.