Міська суєта і щоденна робота рано чи пізно набридають. Хочеться змінити темп життя на більш спокійний, розмірений і комфортний. Якщо ви виберете відпочинок в Закарпатті , то отримаєте обов'язково велику насолоду від високого рівня сервісу, мальовничої природи, домашнього затишку, а також від смачної і здорової їжі. Відпочинок в Воєводино рекомендується не тільки для сімей з дітьми і всіх, хто цінує спокій, але і для проведення різних семінарів, конференцій, банкетів та корпоративних заходів.

Особливості сезонного відпочинку в Закарпатті

Перевагою відпочинку в цій курортній зоні є те, що в будь-який час року тут є чим зайнятися і насолоджуватися. Красива і казкова весна змінюється яскравим, теплим, але комфортним літом. Закарпатська осінь сповнена золотих фарб і наповнена кришталево чистим повітрям, смачними натуральними продуктами і досконалістю природи. Любителі активного відпочинку, по справжньому, оцінять зимову пору, коли катання на санках і лижах приносить справжнє задоволення і море адреналіну.

Умови проживання та види розваг

Курортний комплекс розташувався серед гір, в оточенні мальовничих галявин і безлічі струмочків. Для проживання пропонуються компактні та комфортабельні котеджні будиночки з усіма зручностями. На території курорту є не тільки ресторани, а й басейни, лазні, спа-салони та спортивні майданчики. Любителі верхової їзди можуть скористатися послугами кінного клубу, ігровими майданчиками і тенісним кортом. Курортний комплекс складається з чотирьох готелів і сімейних котеджів, банкетного залу, трьох ресторанів, переговорної кімнати, чотирьох просторих обладнаних конференц-залів, арт-клубу, відкритого басейну, форелевого господарства та гірськолижної траси.

Унікальність австрійського парку

На величезній території комплексу розташувався унікальний культурно-історичний парк Шенборна та церква Святої Катерини. Парк є новоствореним аналогом парку, який був на цьому місці за часів Австро-Угорської імперії. Над створенням унікального комплексу працювала велика кількість реставраторів і скульпторів, які максимально намагалися показати, як виглядав класичний європейський парк вісімнадцятого століття.