купити крапельну стрічку для поливу

Крапельна система зрошення - прогресивна і ефективна технологія розподілу і подачі рідини на ділянку. Технологія відрізняється економічністю і низькою витратою води з подачею безпосередньо під корінь рослини. Обрати і купити крапельну стрічку для поливу можна на сайті klioma.com.ua. Організація зрошувального комплексу ґрунтується на використанні базових компонентів: шланга, стрічки, рукавів, що регулюють фітингів, центру подачі води. Крапельний полив купити в інтернет-магазині Кліома Сервіс ви зможете з повним набором комплектуючих. Ціна і умови покупки дають можливість замовити товар хорошої якості. Виробник пропонує набори організації системи подачі води оптом і в роздріб.

Набір крапельного поливу: основні складові та монтаж

Набір крапельного поливу формує основний елемент - гнучкий шланг. Головне його завдання - підведення поливної води. Доступні різновиди представленого обладнання:

Стрічка. Відрізняється невеликою товщиною стінок. Вона буває емітерна (з вбудованою крапельницею) і щілинна (з отворами виконані лазером). Стандартний крок варіюється між 10, 20 і 30 см. Відстань підбирається безпосередньо під культуру. Набір крапельного поливу з стрічкової основою - дешевий, широко використовується для зрошення городу з овочевими, фруктовими та ягідними культурами.

Трубка. Товщина стінки - понад 1 мм. Трубчаста система може бути стандартною або з вбудованими емітерами для автоматичної подачі рідини. Плюс такого гнучкого елемента - довільна установка крапельниць. Такий крапельний полив купити в Україні рекомендується для грядок, де культури висаджені неупорядоченно.

Туманний розсіювачами або спрей-шланг. Представлений поліетиленовою трубкою з тонкостінної основою. На її поверхні зроблено отвори, через які проходить вода. Тиск виштовхує рідину, створюючи ефект дощу. Купити крапельний полив в Києві такого формату краще для зрошення газонів, грядок, парників і теплиць.

Додаткова фурнітура, яка використовується для організації системи: крани, стартери, фітинги, магістральні труби, заглушки, редуктори тиску. В асортимент додаткових пристосувань включаються інжектори. Вони необхідні тільки в разі підживлення культур розчинними добривами.