Любителі і цінителі кави знають, що справжній ароматний напій можна приготувати тільки з свіжозмелених кавових зерен. Рекомендується купити кавомолки з професійними технічними характеристиками, які можуть бути використані в кав'ярнях, ресторанах і барах. Подібне обладнання забезпечить безперебійне отримання гарної меленої кави в будь-яких кількостях. Для оптимізації пошуку краще скористатися простим і зрозумілим алгоритмом, вказавши бренд товару, модифікацію та його ціновий критерій.

Відмінність домашньої кавомолки від професійної

Перевагою професійної кавомолки є захист від перегріву, більш висока продуктивність, ступінь помелу і його якість. Завдяки цим критеріям, кава виходить більш ароматною і зберігає всі свої смакові якості. Виробники пропонують широкий асортимент професійного обладнання, починаючи від преміум класу, до бюджетних варіантів. В залежності від уподобань і фінансових можливостей, можна замовити пристрій для домашнього використання або для закладів масового відвідування.

Додаткові аксесуари професійного обладнання

Одною з додаткових якостей професійних кавомолок є можливість регулювання помелу, наявність спеціального бункера для прийому мелених зерен, прищіпка для утримання пакету і спеціальна вібруюча пластина, що сприяє ущільненню порошку в пачці. Деякі модифікації пристроїв мають два бункера для кавових зерен, автоматичне дозування порцій, телескопічний темпер або магнітну пластину, яка очищає змелену каву від попадання частинок металу.

Різноманітність онлайн-магазину

Інтернет-магазин «ДомКофе» пропонує величезний вибір кавомолок для професійного використання, які можна застосовувати в домашніх умовах, забезпечуючи себе якісним і ароматним напоєм. При необхідності, можна завжди отримати грамотну консультацію від професійного менеджера і вибрати кавомолку з відповідними критеріями і персональними вподобаннями. Подібне обладнання є обов'язковим атрибутом для барів, кав'ярень і ресторанів, де традиційно популярна тільки кава, приготована зі свіжих зерен.