Гідроціліндр є однією з основних деталей у великому переліку спеціалізованої техніки. Це можуть бути самоскиди і різні причепи, навантажувачі, екскаватори та різна техніка, яка застосовується для опускання і підняття, завантаження і вивантаження, а також інших подібних процесів. У промисловості застосовуються гідроциліндри двох видів: телескопічні і поршневі. Кожен тип пристрою має свої особливості і пріоритети, відрізняється технічними характеристиками і принципом роботи. Гідроциліндр є універсальним обладнанням, яке затребуване в багатьох сферах діяльності людини і в усіх галузях промисловості.

Типи гідроциліндрів

Компанія "ТурбоМерін" займається професійно виготовленням і реалізацією різних запасних деталей і вузлів. Тут можна замовити гідроциліндр в самих різних варіантах і модифікаціях на всі види техніки, а також зробити замовлення на індивідуальний проект гідроциліндра для різних пресів, екскаваторів, пристроїв, застосовуваних в галузях легкої та важкої промисловості. Перевагою компанії є висока якість роботи, а також обов'язкова гарантія, яка може досягати дванадцяти місяців. Будь-яка модифікація гідроциліндра, обрана з каталогу, підлягає капітальному ремонту, якщо виникне така необхідність.

Бездоганний сервіс і контроль

Всі етапи роботи в компанії "ТурбоМерін" проходять ретельний контроль і відповідають прийнятим стандартам. Відреставрований гидроцилиндр буде повністю виконувати своє функціональне призначення. Ремонт обладнання, а також розрахунки проводять досвідчені фахівці, які приймають замовлення будь-якої складності та обсягу. Виробництво і ремонт гідроциліндрів, а також різних телескопічних колін, штоків і поршнів є основним напрямком роботи компанії, яка постійно вдосконалюють свій сервіс і дорожить своєю позитивною репутацією, пропонуючи комплексне рішення поставленого завдання.

Відгуки і доставка продукції

Варто відзначити, що завжди можна зв'язатися з досвідом менеджером, який допоможе підібрати відповідний вид продукції абсолютно безкоштовно. Користувач отримує попередній розрахунок замовлення і детальну інформацію на всі питання, що цікавлять. На офіційному сайті компанії розміщені відгуки реальних клієнтів, які можна проаналізувати і отримати більш достовірну інформацію про підприємство. Доставка продукції, незалежно від складності замовлення і його обсягу, здійснюється в той же день, за допомогою будь-якої транспортної компанії України.