Через велику кількість переваг все більше клієнтів роблять утеплення фасадів. Червоноград одне з міст, де така послуга кожного року набирає все більше популярності. Утеплення допомагає зберегти тепло, забезпечити кращий рівень звукоізоляції. Перешкоджає появі конденсату і льоду, які стають причиною розмноження плісняви. Не дає стінам прогріватися, тому забезпечує комфортний мікроклімат у літню спеку. Утеплення економить кошти. Під час виконання робіт використовують оригінальну технологію, яка перевірена часом та враховують правила пожежної безпеки. Переваги забезпечуються лише в тому випадку, якщо правильно підібраний утеплювач, дотримані усі тонкощі, які впливають на кінцевій результат.

4 критерії вибору утеплювача

  1. Проникність пари у мінеральної вати в 10 разів вища, ніж в пінопласту. Але при правильній технології укладки пінополістирольних плит, вони не будуть затримувати пар.
  2. Термін експлуатації для обох матеріалів складає до 35 років. При цьому зберігаються теплоізоляційні властивості та цілісність покриття.
  3. Ціна утеплення фасадів у Червонограді нижча, якщо використовувати пінопласт. Цей матеріал дешевший ніж мінеральна вата.
  4. Зручність монтажу у пінопласту забезпечується малою вагою. Його легше різати та укладати.

Якщо підібрати утеплювач з мінімальною товщиною 10 см, то ризик появи плісняви в приміщенні знижується на 70 %. Взимку в приміщенні температура збільшується на 4-6 градусів.

Ціна утеплення фасадів у Червонограді

Вартість залежить не тільки від вибраного утеплювача, а також від усіх супутніх матеріалів, які використовуються: клеї, сітка. Чим більший фасад, тим більше буде коштувати його утеплення. Вартість збільшується при обробці багатоквартирних будинків. Адже в такому випадку потрібно додатково залучати техніку. Також в кінцеву ціну входить оплата роботи майстрів. Після монтажу системи утеплення потрібно проводити декорування фасаду. Для цього використовують штукатурки, фасадні фарби. Цей процес може відбуватися окремо від утеплення, але якщо проводити всі роботи в комплексі, то вартість буде ще вищою.

Важливо пам’ятати, що ціна не є основнім критерієм, на який варто орієнтуватися при утепленні. Важливо, щоб результат був довготривалим, інакше нема сенсу розпочинати роботи. Тому неможна економити на утеплювачі, елементах фіксації та інших матеріалах. Недотримання технології призведе до того, що утеплення відлетить шматками навіть при легкому вітрі. Щоб ви були впевнені в результаті, компанії надають гарантію 1 рік.