Дитяча хірургія – надзвичайно відповідальний напрямок у медицині. Адже до дітей потрібен особливий підхід. А коли вони ще й хворіють зробити це нелегко, але вкрай важливо Професійну допомогу дитячий хірург у Житомирі може надати в клініці Асклепій. Запис на прийом здійснюється в зручний для кожного відвідувача спосіб.

Нерідко хірургічного втручання малюк потребує уже з перших днів свого життя. Та якщо цього випробування вдається уникнути, профілактичні огляди, все ж, потрібні. Вони допоможуть зберегти здоров’я малечі, запобігти виникнення тяжких недуг, вчасно виконавши необхідні маніпуляції, терапевтичні заходи.

Коли потрібен хірург?

На першому році життя відвідувати спеціаліста бажано кожен квартал. Якщо дитинка росте здоровою, то обстеження рекомендується ще у три, а потім у шість рочків. Наступні візити неодмінно зробити після закінчення початкових класів (коли дитина досягає десятирічного віку) тай у підлітковому віці.

Відповідно до стану здоров’я призначається й лікування. Адекватну, належну хворобі тактику, обирає лікар під час первинного прийому. Деяка симптоматика потребує додаткового обстеження. Діагностика проводиться з допомогою високотехнологічного обладнання, що є дуже важливою обставиною у встановленні правильного діагнозу.

У разі виявлення необхідності оперативного втручання потрібні заходи проводяться в обладнаному новітньою сучасною технікою стаціонарі. Тут для дітей створені комфортні умови перебування. Наприклад, у палатах є телевізори, проведений Інтернет. Персонал ставиться дбайливо док кожного маленького пацієнта. Навіть харчування пропонується ресторанного типу.

Дозволяє швидко та безпечно пройти всі етапи лікування використання так званих мало травматичних методів.

Особливості клініки

Є патології, що потребують постійного спостереження або лікування амбулаторно. Усі послуги в «Асклепій» здійснюються хірургами-професіоналами, які мають вельми багатий досвід та безцінний і великий багаж знань. Крім того, кожен спеціаліст продовжує регулярно підвищувати свою кваліфікацію.

Більш детальну інформацію нададуть у самій клініці. Отримати її доступно також у телефонному та онлайн-режимі або на сайті закладу. Також на даному ресурсі розміщені всі контактні дані, завдяки яким забезпечується зв’язок, якщо потрібно, то й запис до обраного батьками спеціаліста.