Житловий комплекс O2 RESIDENCE, розташований у сосновому лісі, — тиха гавань для тих, хто втомився від динамічного ритму мегаполісу. Проєкт вражає вже під час першого знайомства: власна екоферма, озеро неподалік, стильні суспільні простори, інноваційна система безпеки, ергономічні планування. До центру Києва на автівці — лише 30 хвилин.

Огляд двокімнатних квартир

Площа двокімнатних квартир у житловому комплексі О2 становить 69,72–72,17 кв. м. Це оптимальний варіант молодят, включно з тими, хто планує вагітність. Запроєктовано величезну спальню, де можна організувати особистий простір і для батьків, і для малюка. Є вітальня, кухня, балкон, ванна кімната й гостьовий санвузол.

На етапі будівництва об’єкта є змога замовити перепланування нерухомості. Власники можуть реалізувати будь-який дизайн-проєкт.

Переваги O2 RESIDENCE

  • Реалізацією проєкту займається SAGA Development. Об’єкт розташований за 20 км від центру Києва, неподалік від Бориспільського шосе. До станції метро «Бориспільська» — 10 хвилин на автівці.

  • Передбачено зведення дванадцяти семиповерхових будівель. На офіційному сайті можна ознайомитися з 3D-картою резиденції.

  • Житловий комплекс O2 RESIDENCE у Києві — проєкт для тих, хто підтримує тренд екологічності. Його родзинкою стане власна екоферма. Овочі, зелень і ягоди, вирощені у власних теплицях, стануть основою для кулінарних експериментів. Передбачено зарядні станції для електрокарів й контейнери для сортування сміття.

  • Безпосередньо поруч знаходиться озеро. Архітектурна студія BURØ вже розробила проєкт благоустрою набережної. Заплановано зону променаду, ресторан, човнову станцію, спортивний пляж, амфітеатр для релаксу та івентів просто неба. Буде відновлено альтанку.

  • До елементів внутрішньої інфраструктури відносяться стильні кав’ярні та ресторани, центр раннього розвитку, дитячий садок, школа, креативні ігрові локації для дітей та зони для спорту. Буде відкрито монобрендові магазини й ательє, супермаркет, beauty-студію та SPA, медичний центр та аптеку, хімчистку й поштове відділення.

  • Буде реалізовано концепцію «подвір’я без автівок». Запроєктовано паркінг.

  • Передбачено встановлення системи «розумний будинок» і, за бажанням власників, «розумна квартира». Доставку квітів, бронювання столика в ресторані чи виклик клінінгової компанії можна буде доручити консьєржу. У мобільному застосунку SFERA можна буде оперативно оплачувати сервісні й комунальні рахунки.

  • Заплановано систему контролю доступу, а тому ніхто не зазіхатиме на особистий простір резидентів. На території ЖК O2 RESIDENCE буде встановлено камери відеоспостереження, що синхронізуватимуться зі смартфоном.

Пропонуються привабливі умови розстрочки. Також є можливість оформити кредит на нерухомість. За деталями звертайтеся до відділу продажів.