Доставка вантажів безпечно, якісно, в строк - найважливіший аспект зовнішньоторговельної діяльності. Але саме на цьому етапі у компаній можуть підстерігатися найбільша кількість труднощiв: дуже висока вартість доставки, зрив термінів, складності митного оформлення, пошкодження або пропажа товару, неправильне оформлення страховки на вантаж, відсутність деяких дозвільних документів. Це далеко не повний перелік проблем, з якими стикається бізнес, коли виходить на міжнародні ринки.

За традицією тут маємо два виходи: кинутись у вир проблем самому або ж вхопитися за рятівний круг та скористатись допомогою професіоналiв.

Компанія East-West Logistic має 15-річний досвід організації і супроводу міжнародних перевезень.

Фахівці компанії передбачать всі можливі ризики і забезпечать своєчасну доставку вашого товару до складiв. Компанія надає повний спектр послуг з організації експортних і імпортних вантажоперевезень, це підготовка маршруту, оформлення необхідного комплекту документів, контроль виконання та зберігання вантажу.

Основні позиції, які зазвичай цікавлять клієнта - це безпека, оптимальні терміни транспортування й оптимальна вартість доставки. East-West Logistic пропонує комплексний підхід до вирішення завдання. Транспортування товару завжди розглядається в розрізі кінцевого результату - товар повинен бути в потрібному місці в потрібний час, з повним пакетом документiв. Компанія бере на себе не тільки процес доставки, а й отримання дозвільних документів, митне оформлення.

Фахівці компанії підберуть необхідний транспорт, розроблять оптимальний маршрут руху, розрахують вартість фрахту, проконтролюють переміщення вантажу від місця завантаження до місця вивантаження й оперативно здійснять негабаритні та контейнерні перевезення будь-якого вантажу.

East-West Logistic надає транспортні та експедиторські послуги для перевезення різних видів вантажів Україною і практично по всьому світу:

  • країнам ближнього зарубіжжя (Росія, Казахстан, Білорусь, Вірменія, Азербайджан, Грузія);
  • країнами Балтії (Литва, Латвія, Естонія);
  • європейськими країнами (Польща, Німеччина, Нідерланди, Угорщина, Румунія, Франція, Іспанія та іншим);
  • азіатськими країнами (Китай, Малайзія, Таїланд, Туреччина і іншим);
  • США, Канада, Австралія.

Послуги під ключ - це базовий принцип роботи East-West Logistic. Але крім організації перевезень фахівці компанії надають ще й кваліфіковані консультації.

Послуги East-West Logistic надаються за конкурентними цінами. І як доводить досвід організації міжнародних перевезень, оплату послуг професіоналів варто розглядати, як інвестиції в успішний розвиток бізнесу - збереження часу, зусиль і в кінцевому підсумку, значну економію коштів.