Напевно, немає сьогодні людини, яка б не користувався хоч якимось парфумом. Використовувані аромати є яскравим проявом індивідуальності, а значить, їх продаж завжди буде актуальною. Існують різні категорії цих виробів. Оригінальні парфуми і туалетні води коштують досить дорого, і дозволити собі їх купити може далеко не кожен. Зате розливні парфуми, виконані за аналогією з оригіналами, цілком доступні для всіх. Вони сьогодні досить популярні, тому пропонуються в спеціалізованих торгових точках або в відділах декоративної косметики.

Насправді торгівля розливними парфумами - це відмінна ідея для бізнесу. Організація торговельної точки не вимагає великих фінансових витрат і дуже скоро окупається. До того ж продавець має можливість встановити досить пристойну маржу між закупівельною і продажною ціною, забезпечивши собі вельми відчутний прибуток. Разом з тим, для облаштування торгової точки знадобиться всього кілька квадратних метрів і мінімум устаткування. Так що це відмінна ідея для початківців комерсантів і тих, хто шукає додатковий прибуток.

Де купити розливні парфуми?

Звичайно, як і з будь-яким іншим товаром, з приводу духів найкраще звернутися до виробника. Таким виробником є компанія Premier Parfum, що займається виготовленням якісних парфумів для жінок і чоловіків. Тут можна домовитися про оптову закупівлю ароматного товару або навіть придбати франшизу і стати повноправним партнером Premier Parfum. Компанія працює вже більше 10 років, причому, вельми успішно. Зрозуміло, що деякі організовують подібний бізнес з нуля, тому керівництвом було прийнято рішення включити в товарний каталог необхідне для розливу і продажу устаткування, а також використовувані в рекламних цілях флакони.

Мабуть, найбільше покупців цікавлять аромати-репліки, які в точності повторюють парфуми відомих брендів. Це відмінний вибір для тих, хто хоче використовувати якісні вишукані аромати і при цьому не витрачати величезні гроші на їх купівлю. Також в інтернет магазині компанії є можливість замовити найрізноманітніші флакони різного об'єму, виконані з кольорового і прозорого скла.