вікна

За останні роки було досягнуто значного прогресу в технології виготовлення вікон. Вони набагато кращі за ті, що встановлені 10-15 років тому. З’явилося багато інноваційних матеріалів та дизайнерських рішень, а це означає, що у вікнах стає все менше можливостей для вдосконалення. Придбати якісні металопластикові вікна у Львові ви можете за посиланням.

Пластик, дерево або алюміній

  • Пластикові вікна - найпопулярніші, оскільки вони прості у використанні, довговічні і дешеві. Вони повинні бути виготовлені з профілів класу А товщиною 3 мм із сталевими або скловолокнистими профілями, що забезпечують більшу жорсткість та механічну міцність. Всередині профілів повинні бути розміщені теплоізоляційні розпірки. Зазвичай це пінополіуретан з коефіцієнтом теплопровідності λ 0,020-0,022 Вт / (м.К), але в найсучасніших можна знайти аерогель майже вдвічі тепліший.
  • Дерев'яні вікна - виготовлені з клеєного бруса - профілі утворюють вужчі ламелі, склеєні між собою. Така деревина не скручується і не деформується і має набагато більшу механічну міцність, ніж традиційна. Сам матеріал робить профілі жорсткими і міцними, вони не вимагають додаткових секцій. Розпірки з теплоізоляційних матеріалів також розміщені в дерев’яних профілях. Деякі люди не хочуть мати проблем із збереженням деревини (звідси популярність пластикових вікон), але сучасні заходи означають, що виробники дають довгострокові гарантії якості лакового покриття. Багато також залежить від того, який препарат ви будете використовувати самі. Є такі, які потрібно застосовувати кожні 2-3 роки, а деякі - повторно застосовувати кожні 6-7 років.
  • Алюмінієві вікна - їх профілі повинні бути, як і у випадку з пластиковими, посилені секціями. Принаймні одна велика камера повинна бути заповнена теплоізоляційним матеріалом.