Ціна на ліжка з натурального дерева https://www.lori.com.ua/lijka/ може бути різною. Найкращими вважають вироби з дуба. Вони найміцніші, стійкі, довго зберігають первісний вигляд. Дубові меблі не лише якісні, а й стильні, чудово впишуться практично у будь-який інтер’єр.

Дерев’яні ліжка від виробника

Ліжка дерев’яні служитимуть максимально довго, якщо їх виготовлено з по-справжньому першокласного матеріалу. Українська фабрика дерев’яних меблів Lori використовує у виробництві лише високоякісну дубову сировину. Усі вироби можна купити на сайті компанії чи в магазинах, попередньо узгодивши модель, розміри, колір і покриття замовлених меблів.

Ціна на ліжка з натурального дерева

У каталозі інтернет-магазину Lori представлено чотири види дерев’яних ліжок. Вони дещо відмінні одне від одного, але усі ці предмети інтер’єру стовідсотково якісні та надійні. Окрім того, вартість продукції меблевої фабрики Lori є цілком демократичною.

На що звертати увагу при виборі

Аби ліжко багато років служило вам вірою і правдою, потрібно придбати виріб, оптимальний зі всіх точок зору. Вибираючи цей предмет інтер’єру, звертайте увагу на:

  • каркас. Він має бути надійним;

  • основу. Вона має бути виготовленою з якісної сировини;

  • розмір і форму. Ліжко повинно оптимально вписатися у вашу опочивальню;

  • колір. Він має гармоніювати з інтер’єром спальні.

Особливості виробів Lori

Від каркаса залежить міцність виробу. Неважливо, скільки перекладин і спинок має ліжко, головне, щоб його елементи були надійно закріплені.

Ліжка Lori складаються з трьох царг та узголів’я. Опорами виробів служать масивні ніжки. В основі ліжок — дерев’яна рама з планками. Вони щільно викладені та надають виробу ортопедичних властивостей.

Дерев’яні ліжка від виробника

Ламелі також виготовляють з дуба, тому вони міцні й витримують максимальне навантаження, навіть якщо ви використовуватимете багатошарові матраци. Таке ліжко вельми важке, тому перед тим, як купити його, слід врахувати особливості підлогового покриття у вашій опочивальні.

Розмір і колір

Фабрика Lori виготовляє класичні меблі, зовнішній вигляд яких буде актуальним і за 20 років. Тому форма ліжок стандартна — прямокутна.

Розмір виробу покупець може вибрати сам. У каталозі представлені ліжка завширшки від 90 до 180 см, завдовжки 2 м. Ціна на виріб буде залежати від його розмірів, а також від покриття деревини.

Колір не впливає на вартість ліжка, тому вибираючи його, достатньо враховувати інтер’єр кімнати та спиратися на власні уподобання. Вироби Lori мають натуральні відтінки, які не перекривають малюнок деревини.

Також одразу під час купівлі ліжка можна підібрати тумби, столи й комоди, які чудово з ним гармоніюватимуть. На всю придбану продукцію фабрика дає 2 роки гарантії.