Розвиток гармонійної особистості залежить від багатьох факторів. Одним із головних вважається грамотний підхід до виховання чи не з перших днів появи дитинки на світ. Та чим старше стає малеча, тим більше уваги потрібно приділяти розширенню пізнавальних здібностей, творчого мислення, уяви, та такому іншому.

Що таке дитячий центр виховання?

Відповідальні батьки дбають про це не тільки особисто, а й приваблюють до такого важливого процесу досвідчених фахівців. Чудовим осередком, де дітлахи віком від 2 до 6 років отримують якісні знання, набувають необхідних навичок та вмінь, досвіду у спілкуванні із однолітками та іншими людьми являється центр розвитку дитини у Львові. Психологічний комфорт, доброзичлива атмосфера, які тут створені допомагають вільно розвивати свої здібності, втілювати бажання та відчувати себе максимально захищеними.

Міні-садок, що функціонує на цій освітній базі, може стати першим, але таким важливим кроком у підготовці до повноцінного, активного життя у соціумі. Щоб зацікавити малюків, викликати інтерес до навчання усі заняття проводяться в інтерактивній формі. Встановлення максимально повноцінного контакту між педагогами та вихованцями забезпечується також завдяки невеликій кількості дітей у групах, майстерності та досвіду вихователів.

Що вивчають з малечою?

Окрім основних занять, спрямованих на розвиток мовлення, письма, читання, логіки, математики, значна увага приділяється заняттям з англійської мови, музики, театру, танців, іншим. Навчання проводяться у комфортних приміщеннях, де достатньо світла та простору. Полегшує співпрацю наявність у колективі дитячого психолога та логопеда, які складають при необхідності, індивідуальні плани роботи з дитиною. Одним з методів розвитку мовлення, є логопедичний масаж.

Познайомитися особисто із програмою можна, відвідавши пробне заняття. Більш детально дізнатися про заклад надається можливість на сайті центру або безпосередньо у його співробітників. Необхідні для здійснення зв’язку контактні дані розміщено у відповідному у розділі веб-ресурсу.